liefde eten dilemma's

Liefde vs. Food dilemma’s | Wat kies jij?

Liefde en eten, onze eerste 2 levensbehoeften. Kan jij er in deze dilemma’s een keuze tussen maken?

1. Een date met Prince(ss) Charming in de dierentuin of een waardebon van Thuisbezorgd t.w.v. €100?

Je moet kiezen tussen een date met iemand die je écht leuk vindt en aan je hele waslijst met eisen voldoet. Of het wederzijds is weet je niet, dat blijft een gok. Als je voor de Thuisbezorgd waardebon kiest weet je wél zeker wat je in huis haalt: €100 aan eten. Hoef je niet in 1x uit te geven trouwens. Mag wel.

2. Elke dag een heerlijk ontbijtje op bed of elke dag wakker worden naast je lieve partner met alleen een blaadje sla in de koelkast?

Als je voor het ontbijtje op bed kiest ligt je partner dus niet naast je, of je in het echte leven nu samenwoont/een partner hebt of niet. Geldt ook andersom voor het blaadje sla. Gewoon even voor het dillemma: ontbijtje = niet wakker worden naast je partner. Wakker worden naast je partner = alleen maar 1 rottend blaadje sla in de koelkast.

3. Nooit meer je top 5 lievelingsvoedsel mogen eten of nooit meer met je partner in hetzelfde bed slapen?

Voor deze stelling moet je je even inbeelden dat je een schat van een partner hebt. Die top 5 lievelingseten gaan we niet mee cheaten: als chocola in je top 5 zit mag je dus ook niks meer eten waar chocola in zit. Dus ook geen chocolademelk, geen chocoladekoekjes, etc. Anders is het te makkelijk. Nooit meer met je partner in hetzelfde bed mogen slapen geldt echt alleen voor slapen. Je kan dus wel gewoon samenwonen … en andere dingen samen in bed doen … zoals koekjes eten. Tenzij die in je top 5 zat.

4. Kruimelende dingen alleen maar in bed mogen eten of alleen nog maar in het openbaar mogen zoenen?

Wil je voor eeuwig samen in een bed van prikkende kruimels in je rug liggen of wil je elke keer dat je je partner een kus of zoen wil geven toeschouwers hebben?

5. Als je eten bestelt komt het ALTIJD super laat of je partner laat nooit weten waar hij/zij is

Ook als je in een restaurant zit komt jouw eten altijd later dan dat van iedereen. Je kan ook niet een ander voor je laten bestellen. Óf je weet nooit waar je partner is. Ook heeft je partner magische stralingen waardoor GPS niet werkt. Je kan dus niet track and trace aan je partner plakken. Of aan de auto. Of iets anders wat diegene vaak bij zich heeft.

 

Welke keuzes maak jij?