Beauty make-up adventskalender 2017

Beauty en make-up adventskalenders 2017

Beauty en make-up adventskalenders 2017

 

Is het al bijna Kerst? Niet echt. Maar we kunnen wel een beetje doen alsof, of in ieder geval al lekker in die sfeertjes gaan hangen. Aftellen naar Kerst is al leuk, maar wordt nog net iets leuker als je elke dag een deurtje open kan doen waar een beauty- of make-up productje achter zit. Daar worden we blij van! Daarom hier de beauty en make-up adventskalenders van 2017. Ze zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen!

Essence Adventskalender 2017

We beginnen met dit schatje: de Essence Adventskalender van 2017. De producten in deze adventskalender zijn hier speciaal voor ontworpen en in een limited edition jasjes gestoken. Er zitten allerlei verschillende soorten producten in voor ogen, gezicht, lippen en nagels. De kalender heeft 24 deurtjes: voor elke Decemberdag tot Kerst 1.

De Essence Advent Calendar 2017 is vanaf half oktober t/m november te koop is gaat ongeveer €25 kosten. Da’s ietsje meer dan een euro per dag, goede deal.

 

essence adventskalender 2017

 

Charlotte Tilbury Adventskalender 2017 | Naughty And Nice Magic Box

Voor de luxepaardjes is er deze prachtige adventskalender van Charlotte Tilbury: de Naughty And Nice Magic Box. Ik heb er nog geen officiële releasedatum in Nederland voor gezien, maar in de UK wordt ‘ie op 5 oktober gelanceerd en gaat 160 pond kosten. Ik gok er dus op dat deze adventskalender ergens in oktober voor die prijs bij de Bijenkorf komt, aangezien de Bijenkorf vorig jaar ook de adventskalender van Charlotte Tilbury verkocht. Hij is in ieder geval ontzettend mooi!

Het is geen kartonnen kalender met uitscheurvakjes, daar doet Charlotte Tilbury niet aan. Het is echt een soort katje met kleine vakjes erin die je uit kan schuiven. Zo tof gedaan!

 

 

No Title

No Description

 

Rituals adventskalender 2017 | The Ritual of Advent

Ook Rituals is er dit jaar weer bij met een adventkalender waar je hebberig van wordt. The Ritual of Adventskalender is dit jaar een kerstboompje waar cadeautjes in hangen! Schattiger dan dit wordt het niet. De Rituals Adventskalender is al te koop en kost €80, waarvoor je €120 euro aan Rituals spulletjes in je kerstboompje krijgt.

 

rituals adventskalender 2017

 

Makeup Revolution Adventskalender 2017

Makeup Revolution vind ik persoonlijk 1 van de meest kwalitatieve budget make-up merken, wat het extra leuk maakt dat ze ook dit jaar weer met een adventskalender komen! Hij komt niet in Nederland in de winkels, maar is wel te koop op Tambeauty.com, waar je de kalender zonder verzend- en douanekosten kan bestellen! Hij kost €42 en dat is dus het enige wat je betaalt. (Britse webshop = geen douanekosten en gratis verzending vanaf €40.) Tam Beauty is de ‘moederwebshop’ van Makeup Revolution, I Heart Makeup etc. en is dus een betrouwbare website waar ik zelf ook wel eens besteld heb.

Er lijkt ook een palette in te zitten …

https://www.tambeauty.com/Images/Models/Full/5179-2.jpg

 

W7 Adventskalender 2017

Ook W7 doet dit jaar weer mee aan de adventskalenders! In deze kalender vind je achter elk deurtje een lip-, oog- of nagelproduct. Op de website staat ‘ie voor 30 pond, om even een prijsinschatting te maken. Je kan ‘m van de W7 website bestellen of even wachten tot ‘ie ergens in Nederland te koop komt. Vorig jaar kwam de W7 adventskalender bij webshop Beauty and Bobs te koop.

 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1042/2918/products/XMAS_ADVENT_2018_BOX_FRONT_1024x1024.jpg?v=1503931389

 

 

Douglas Adventskalender 2017

 

In de Douglas Advenstkalender van 2017 vind je een mooie mix tussen make-up en andere beautyproducten. Veel van de producten zijn van het huismerk van Douglas, maar er zitten ook andere luxe merken in die Douglas verkoopt. Leuk als je niet kan kiezen tussen make-up, verzorgingproducten etc. … Hier zit gewoon van alles in!

De Douglas Adventskalender 2017 kost €29,99 en vind je in de webshop van Douglas.

 

No Title

No Description

 

Welke Adventskalender van 2017 zou jij het liefste willen hebben?