cosaro review

Cosaro Liquid Highlighters review | Hoe je voor €9 vanaf de maan zichtbaar wordt

Cosaro Liquid Highlighters review

Ze zijn nieuw, natuurlijk, handgemaakt, budgetvriendelijk maar vooral ontzettend mooi: de Liquid Highlighters van Cosaro. Vers van de pers! Dat moet natuurlijk even tentoongesteld worden.

 

Cosaro Liquid Highlighter review

 

Waarom je misschien nog niet eerder van Cosaro gehoord hebt? Dit merk is pas sinds een paar weken van start gegaan. Het assortiment: verschillende kleuren Liquid Highlighters in een elegant rechthoekig glazen flesje met een handig pipet. Pretty!

Per stuk deze nieuwe liefde je €9. Goed te doen! De flesjes passen ook nog eens door de brievenbus, waardoor de verzendkosten ook meevallen. Maar. We zijn hier natuurlijk voor the glow. Dus snel verder.

In een kort videootje komen de swatches het beste tot hun recht! De kleuren die je hieronder ziet zijn Ivory Blush en Elegance Champagne. Er zit geen gek of hard geluid onder, dus als je even 4 seconden van je dag kan missen:

 

 

 

Meer swatches, make-up looks en beauty zien?
Voeg matteshimmer toe op Snapchat!

THAT GLOOOOOWWWW.
Dít is nou waar ik blij van word. Als je je identiteit voor NASA anoniem wil houden
of om een andere reden niet vanaf de maan te zien wil zijn,
geen zorgen: de Cosaro Liquid Highlighters kun je goed blenden.

 

 

 

De Cosaro Liquid Highlighters geven écht die parelglans, zo’n prachtglow. Geen losse stukken glitters. Gewoon Glow.

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dit is toch echt hoe ik dit product ervaar. Als ik heel kritisch moet zijn vond ik het een mini minpuntje dat er geen sticker met naam op de producten zit, omdat ik een uilskuiken ben dat dan al heel snel vergeet welke kleur nou welke is. En misschien vinden sommige mensen vloeibare highlighter wat lastiger aanbrengen dan gewone highlighter. Tip: blend het een beetje met je vingers en/of een klein sponsje. Maar de formule is gewoon goed uitgewerkt en de verpakking is slim gekozen, want het werkt goed en het is mooi – dus wil ik het hebben.

Laten we ook nog eventjes kijken naar hoe de Cosaro Liquid Highlighter op m’n hoofd staat.

 

Cosaro Liquid Highlighter review

 

Tadaah! Glow! Ik heb de Cosaro Liquid Highlighter ook in m’n ooghoekjes gebruikt, zoals je kunt zien. Om het zo fel als dit te krijgen heb ik 2/3 laagjes geblend en opgestapeld. En weer geblend. Volgens mij is dit een van de eerste keren dat ik vloeibare highlighter gebruik, dus ook voor mij even wennen. Maar het resultaat mag er wezen! Ik ben een tevreden mens.

De Cosaro Liquid Highlighters kun je bestellen door contact op te nemen via de Cosaro Instagram, Cosaro Facebook of gewoon door te mail naar cosaro_official@hotmail.com .
Een like en/of een volgje geven is natuurlijk ook ontzettend lief! Wordt zeker gewaardeerd. Dus laat wat liefde zien voor deze mooie highlights.

 

Wat is jouw indruk van de Cosaro Liquid Highlighters?