What are thooose? | De meest aparte schoenen

 

Als er iets in de wereld is waar ontelbaar veel designs van zijn, zijn het wel schoenen. Sommige ontwerpers gaan er daarom wel ver in om iets aparts en unieks te bedenken. HEEL erg ver.

Weird ass shoes

De kontschoenen hierboven zijn letterlijk weird ass shoes. Ze zijn wel op z’n minst een beetje weird, namelijk. Als 1 kont niet genoeg is kun je nu nog 2 extra paar dragen.

Ze lijken me trouwens ook mega lastig om op de lopen, omdat de ‘puntjes’ waarmee je daadwerkelijk de grond raakt best wel klein zijn … wie 3 konten wil moet pijn lijden. En heel goed op hakken kunnen lopen.

 

Hij was maar een clown …

Het design is tot daar aan toe, maar die neuzen maken het af. Je loopt met 2 clowns aan je voeten. Deze schoenen zijn gewoon bij Zalando te koop, waardoor je zou denken dat er wel minstens 1 iemand moet zijn die deze schoenen heeft gekocht. Ik wil het zien! Ik ben dan ook benieuwd waarmee deze schoenen gecombineerd worden …

https://mosaic02.ztat.net/vgs/media/catalog-sm/KP/11/1S/00/1A/12/KP111S001-A12@15.jpg

En ik ga helemaal stuk om de blije en de verdrietige clown. Zou er een theatrale diepere betekenis achter deze schoenen zitten?

 

Nooit meer je telefoon vergeten

Zonder het telefoonhoesje zouden deze schoenen al niet zo mijn smaak zijn, maar smaken verschillen. En gelukkig maar, anders zou de wereld er saai uitzien. Maar dit snap ik even niet. Oké, je kan je telefoon opbergen in je schoenen. Maar dan gaat het regenen. Of stap je in een plas. Of val je van je fiets. En dan? Telefoon kaduuk. Gelukkig heb je dan nóg een schoen waar je andere telefoon in zit, als die het wel overleefd heeft dan.

 

No Title

No Description

Ik zou in ieder geval niet weten wat ik met deze schoenen aan zou moeten.

Wat zou jij doen als je één van deze paar schoenen cadeau kreeg?