too faced bestellen nederland

Waar je vanuit Nederland Too Faced make-up kan bestellen

Waar je vanuit Nederland Too Faced make-up kan bestellen

 

Sinds Sephora weg is uit Nederland is het een stuk lastiger geworden om aan bepaalde merken te komen. Sommige merken zijn toch op een andere manier weer bestelbaar geworden, maar Too Faced blijft een groot gemis. Gelukkig zijn er verschillende opties voor het bestellen van Too Faced vanuit Nederland! Hier zijn ze.

 

Sephora.com

Sephora is weg uit Nederland, maar je kan er nog wél gewoon bestellen. Zo ook Too Faced! Je betaalt wél verzendkosten en belasting. Dit is dus niet de goedkoopste manier. Enige voordeel aan Sephora.com is dat deze website het grootste aanbod van de collectie van Too Faced in het assortiment heeft, dus ook nieuwe producten en limited editions.

 

Douglas.de

Deze ontdekte ik pas geleden, wat een openbaring! De Duitse Douglas verkoopt online dus gewoon Too Faced! Nadeeltje: ze hebben niet ALLE producten van Too Faced, slechts een selectie. Het Sweet Peach Palette zag ik er wél bij staan. Voordelen? Korte verzendtijd, geen douanekosten of belastingen en maar €6 verzendkosten.

 

too faced bestellen nederland

 

Sephora.fr

Ook de Franse versie van Sephora verkoopt een selectie Too Faced. Helemaal als je Frans niet zo goed is is het even knutselen, maar het scheelt wel douanekosten en belastingen. De producten zelf zijn hier -mede dankzij de wisselkoers- wat duurder dan bij Sephora.com, maar dat spaar je dus weer uit door het gebrek aan extra kosten. Verzendkosten zijn wel wat hoger: die zijn €13 als ik me niet vergis.

Nog een voordeeltje van Franse Sephora: ze hebben hier en daar nog wel eens een aanbieding! Schrijf je dus in voor de nieuwsbrief … wie weet kun je een goede deal scoren.

 

El Corte Ingles

Last but not least: Too Faced kun je ook bij El Corte Ingles bestellen. Het ziet er ingewikkeld uit, mede doordat alles in het Spaans is, maar deze handleiding kan je daarbij helpen. Wederom geen douanekosten en belastingen, en verzendkosten zijn €7.

El Corte Ingles is een Spaans warenhuis, beetje vergelijkbaar met V&D, en die hebben Sephora in hun merken/winkelassortiment. Het is dus een betrouwbare website met originele producten.

 

Heb jij iets van Too Faced op het oog?