anastasia beverly hills blush palettes

Yes, ze komen eraan: Anastasia Beverly Hills BLUSH palettes!

Anastasia Beverly Hills Blush Kit

Gisteren had ik mijn vermoeden ook al op de Matte & Shimmer Facebookpagina gedeeld, maar nu kan ik het bevestigen: Anastasia Beverly Hills komt met Blush Palettes! Hoe die eruit gaan zien en meer wat we hierover willen weten vertel ik hier.

Het zou natuurlijk het meest logisch zijn als de Blush Palettes ‘Blush Kit’ gaan heten, aangezien de Highlighter Palettes ‘Glow Kit’ heten. Er komt trouwens ook een nieuwe Glow Kit aan, met de favoriete highlighters uit een paar andere Glow Kits.

De Blush Palettes van Anastasia Beverly Hills komen voorlopig in 2 verschillende varianten. Het lijkt erop dat 1 van de Blush Palettes gericht zijn op lichte tot medium huid en de andere variant op medium tot donkere huid.

In tegenstelling tot de Glow Kits zijn de pans in de Blush Kits van Anastasia vierkant! Een leuke variatie. Eigenlijk maakt het me niet zo veel uit of de pans nou rond of vierkant zijn. Er lijkt in ieder geval best veel product in te zitten, vooral als de Blush Kits hetzelfde formaat hebben als een Glow Kit.

 

https://www.instagram.com/p/BYrrIzinMR3/?taken-by=trendmood1

 

Het lijkt er toch een beetje op dat Anastasia niet alleen de wangetjes maar ook de jukbeenderen in het zonnetje willen zetten met de Blush Kits. Sommige kleuren uit de palettes zien er namelijk meer geschikt uit om mee te contouren dan per se als blush te gebruiken. Je mag natuurlijk helemaal zelf weten wat je ermee doet, het is maar een vermoeden. Er zit een kleur in die zelfs een beetje groenig lijkt; ik denk dat het een heel koele tint bruin met een beetje ongelukkige belichting is.

Wat de prijs betreft heb ik nog niks officieels vernomen, maar we kennen de prijsklasse van Anastasia inmiddels wel. Ik zou op zo’n prijs rekenen, iets rond de €40.

En wanneer worden wij blij gemaakt met de komst van deze Blush Kits? “Coming soon”. Meer weten we op het moment niet. To be continued! Zodra het bekend is kun je er uiteraard op de Matte & Shimmer Facebookpagina een berichtje over verwachten. Laten we hopen dat soon niet te lang gaat duren.

Zat jij al op een blush palette van Anastasia te wachten?