Vind je Wavy Brows al erg? Deze looks zijn next level

Waarschijnlijk heb je de Wavy Brows trend al voorbij zien komen. Kan het nog verder gaan? Ja.

Op de Wavy Brows las ik al veel geschrokken en negatieve reacties. Dan zijn er natuurlijk altijd mensen die een stapje verder willen gaan. Dames en heren, ik presenteer u: the next level.

 

Wavy Squiggle lips

Dit moet eigenlijk wel bewerkt zijn. De Wavy Brows zijn al niet iets waar je mee over straat gaat lopen, maar dit vind ik gewoon ronduit creepy. Ik weet niet waarom, maar ik denk dat ik vannacht enige moeite zal hebben met in slaap vallen.

http://cdn1.clevver.com/wp-content/uploads/2017/09/squiggle-lips-squiggly-lipstick.jpg

 

Full Face Brow(s)?

Dit is eigenlijk gewoon een monobrow. En dan wel eentje die enorm uit de hand gelopen is. Als het voor de grap is gedaan vind ik het nog wel verdacht dat deze foto buiten lijkt te zijn gemaakt… maar iedereen z’n ding natuurlijk. Dit is in ieder geval niet zo mijn ding.

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21150466_425561131172285_1990502184166198996_n.jpg?oh=080cc4f6b07d84ad2ea39114f316c2aa&oe=5A160CDC

 

Squidward Brows

Dit vind ik dan wel een komische reactie op de Wavy Brows. Maak er gewoon een wavy-Octo-monobrow van.

Moet ook nog best een aardig werkje zijn geweest om dit voor elkaar te krijgen! Alleen het wegwerken van de wenkbrauwen al. Deze look heeft bij mij wel wat respect-puntjes verdiend.

https://www.instagram.com/p/BYfc75iBUzC/?taken-by=saramariarosenkilde

 

Triple Brow

Wanneer 1 setje wenkbrauwen niet genoeg is … en 2 ook niet … neem je er gewoon lekker 3! Aan de ene kant vind ik het make-uptechnisch gezien best wel tof gedaan. Aan de andere kant zou dit niet m’n favoriete look zijn om mee naar een feestje te gaan. Hoewel je dan wellicht nooit gespreksstof tekort zal komen. Maar laten we er vanuit gaan dat de Triple Brow net als de Wavy Brow gewoon een Instagram trend-dingetje is, en niet om serieus mee naar buiten te gaan. Laat het me in ieder geval weten als je iemand met Wavy Brows op straat tegen bent gekomen.

https://www.instagram.com/p/BYjSYe2hm25/?taken-by=hannahdoesmakeupp

 

Welke next level look vind jij het ergst?