Ciaté Glitter Flip | De matte lipstick die glitterend wordt!

Het eerste wat ik me afvroeg toen ik de Ciaté Glitter Flip zag: HOE KAN DIT? Je brengt ‘m aan als een matte lipstick en als je je lippen op elkaar doet of over elkaar wrijft komen er opeens GLITTERS. Gewoon een matte glitter lipstick! Is het magie?

Een ‘gewone’ glitter lipstick kom je niet eens vaak tegen, laat staan een lipstick die van matte naar glitter gaat. Maar Ciaté heeft het met de Glitter Flip voor elkaar gekregen! Een erg uniek product. Als het werkt dan. Want we willen natuurlijk wel weten of het werkt! Dit is wat Ciaté er zelf over te zeggen heeft:

GLITTER FLIP – Ciaté London

Available in 7 fearless shades, Glitter Flip is another #WorldFirst from Ciaté which is transforming lip colour like you’ve never seen before. Shop Now – UK/Europe: http://bit.ly/2uIPEgj USA: http://bit.ly/2w4JwyN

 

Wat praktische informatie: de Ciaté Glitter Flip lipsticks zijn te koop bij o.a. Sephora.com en Asos.com. Bij Asos ben je volgens mij in totaal het minste kwijt, want je hebt dan geen verzend- of douanekosten. Ze kosten 17 pond, wat omgerekend ongeveer €22 is, afhankelijk van de wisselkoers.

Er zijn in totaal 7 kleuren gemaakt en ze zijn allemaal vegan-friendly en vrij van gluten en parabenen! Dan moet bijna iedereen het wel kunnen dragen, lijkt me.

Wat het gebruik betreft: voordat je je lippen als de malle op elkaar gaat drukken om die glitters tevoorschijn te toveren, moet je zorgen dat je de lipstick 2 volle minuten hebt laten drogen! Waarom? Geen idee, moet van de gebruiksaanwijzing. Nu ben ik wel benieuwd wat er gebeurt als je helemaal niet wacht. Ik ga wachten op die Youtube video.

Maar werkt het nou?! Ik heb ze zelf niet getest, maar gelukkig zijn er op de wereld mega veel beauty guru’s die allemaal perspakketjes krijgen en prachtige video’s maken. Dus als bewijs hoe het z’n werk doet, deze video van KathleenLights:

 

From Matte to Glitter | Transforming Liquid Lipsticks!!!

Hey, Guys! (WATCH IN HD) Here is a video where I show you the NEW Ciate Glitter Flip Liquid Lipsticks & I swatch them all on my lips while giving you A REVIEW! I hope you enjoy! Thanks for watching! xoxo! UPDATE: So, I wore Iconic for the rest of the day & it was fine!

 

Als je geen zin hebt om de video te kijken: de conclusie is dat het echt werkt! Super tof product dus. Ik wil er nou een heleboel. En lip ombres mee maken. En dan glitterend maken. En zo kan ik nog wel een tijdje doorgaan. Je begrijpt me.

 

Zou jij glitter lipstick dragen?