Leuke AliExpress beauty & fashion items!

Ik ben en blijf voor eeuwig fan van AliExpress. Hoe langer ik er kijk, des te meer leuke items ik tegenkom. Ook al bestel ik al jaren bij Ali en heb ik al 2809438209 bestellingen gedaan, ik BLIJF nieuwe leuke dingen ontdekken! Dit keer een lijstje van leuke dingen die ik de afgelopen tijd tegen ben gekomen.

 

Holografische choker | €2

Chokers zijn al tof, maar voeg daar eens een holografisch effect aan toe: nog beter! Én ook nog eens goed te betalen. De mijne is al besteld en onderweg. Kom maar bij mama. Naast wit/holo is deze choker er ook nog in 3 andere kleuren met holografisch effect.

Linkje holo choker

No Title

No Description

 

Panty met glittersteentjes | €3

Hiermee kan je aardig wat outfits opleuken! Onder een basic jurkje of een hele grove trashed jeans. Er valt nog veel meer te bedenken. Wederom heb ik er zelf ook een besteld. Ik heb het gevoel dat dit m’n leven gaat verbeteren.

Linkje panty met glittersteentjes

 

No Title

No Description

 

Fastfood make-up tasje | €2

Een wijze onbekende vrouw *kuch* zei ooit: makeup + food = life. Je hebt nooit genoeg make-up tasjes! En deze is toch wel erg leuk. En goed te betalen. Houd je nog geld over voor een nieuwe lipstick en een Happy Meal.

Linkje fastfood make-up tasje

 

foodmakeupbag

 

Setje van 3 paar valse wimpers| €2

Wimpers van AliExpress zijn echt best wel mooi, helemaal als je daarbij in gedachten houdt hoe goedkoop ze eigenlijk zijn. Dit zijn ook weer van die toppers. En ook nog eens in een setje van 3 paar, zodat je meteen een klein voorraadje hebt. Handig!

Linkje set 3 paar valse wimpers-

No Title

No Description

 

Brons-zilveren mermaid kwasten | €9

Je ziet ZO veel mermaid kwastensets voorbij komen! Ze zijn allemaal prachtig hoor, daar niet van. Maar dit kleurtje vond ik wel wat speciaals hebben. Juist neutrale kleurtjes. Is weer een wat anders voor mermaid stijl. Geen zorgen, als je van opvallendere kleurtjes houdt zijn die er ook meer dan genoeg!

Linkje brons-zilveren mermaid kwasten

No Title

No Description

 

Holografisch tasje (nep)slangenleer | €13

En het laatste item van vandaag! Dit toffe tasje. Ik weet nou niet in welke kleur ik ‘m geweldiger vind. Wat moet ik er verder nog over zeggen? Zodra je het ziet weet je of je het geweldig vindt of niet. En ik vind het geweldig. Dit soort dingen combineren zo leuk met basics!

Linkje holografisch tasje (nep)slangenleer

 

No Title

No Description

 

Welk item vind jij het leukst?

Lees je graag over dit soort pareltjes? Volg Matte & Shimmer door de Facebook pagina een like te geven!