Juvia's Place Zulu Eyeshadow Palette review & look

Juvia’s Place Zulu Eyeshadow Palette review & look

Juvia’s Place Zulu Eyeshadow Palette review & look

Er is weer een nieuw merk aan m’n collectie toegevoegd! Juvia’s Place Zulu is het eerste product van Juvia’s Place dat ik in m’n handjes heb gekregen. Daar hoort natuurlijk een reviewtje bij.

Juvia’s Place is misschien wat minder bekend, maar opvallend door de felle, vrolijke kleuren die in de palettes worden gebruikt. Ze hebben ook wat andere producten, maar de focus ligt bij Juvia’s tot nu toe op oogschaduw maken. Het Juvia’s Place Zulu Eyeshadow Palette is een ‘kleiner’ palette met 9 kleuren en is eigenlijk best vriendelijk geprijsd. Ik ben er ongeveer €15 aan kwijt geweest. Ik heb het Zulu palette via een groepsorder besteld. Tegenwoordig organiseer ik zelf ook groepsorders, zoals je op de homepage > menu > groepsorders ook kan zien. Als je interesse hebt in dit merk, let me know.

Ik zeg ‘kleiner’ en niet gewoon kleiner omdat het palette maar 9 kleuren heeft … maar de pans zijn een stuk groter dan bij oogschaduw palettes die je gewend bent. De felle kleuren komen je tegemoet! En ze zullen ook niet zo snel op raken.

 

Juvia's Place Zulu Eyeshadow Palette review

 

Juist bij felle kleuren vind ik het een teleurstelling als de kleuren niet zo gepigmenteerd uitpakken, dus heb ik m’n enthousiasme een beetje ingehouden totdat ik swatches en een look had gemaakt. Juvia’s Place is een hele hype omdat het zo extreem geweldig gepigmenteerd zou zijn, dus dat schepte wel wat verwachtingen. Aan de andere kant is het Juvia’s Place Zulu Eyeshadow palette niet duur … kan er voor zo’n prijsje kwalitatieve oogschaduw worden gemaakt?

 

Juvia's Place Zulu Eyeshadow Palette review

 

De swatches zien er goed uit! Sommige kleuren voelen lichtelijk droog aan en voor een paar kleuren heb ik ook meerdere keren een streep moeten zetten. Als de kleuren er eenmaal op zitten zijn ze wel echt lekker fel! Het is me opgevallen dat swatches ook niet altijd alles zeggen over hoe goed een product werkt; swatches zijn eigenlijk meer nuttig om te zien hoe kleuren op de huid uitpakken. Maar geen zorgen, een look maak ik er altijd wel bij.

Ik houd van felle kleuren! Dit soort palettes zijn voor mij een feest. Dus in m’n papegaai-modus ben ik aan de slag gegaan en heb een look gemaakt waar ik eerlijk gezegd best wel tevreden mee ben. Mag wel, toch?

https://www.instagram.com/p/BYER4n2jFiS/?taken-by=matteshimmer

 

Ik had het idee dat de rood-roze kleur wat moeilijker pakte op de een of andere manier, maar langs m’n onderste wimperrand deed ‘ie het dan wel weer heel mooi. De kleuren blenden fijn! De shimmer kleuren doen het wel íéts beter dan de matte kleuren, maar alles is duidelijk te zien.

De kwaliteit van Juvia’s Place Zulu kan ik het beste omschrijven als ‘het is geen wonderpalette, maar gewoon een goed palette’. Het doet wat je wil en nodig hebt, en het ziet er mooi uit. Werkt goed voor zowel beginners als gevorderden. Zolang je maar van een beetje kleur houdt zit je bij Juvia’s Place dus goed!

Zou het Juvia’s Place Zulu Eyeshadow Palette iets voor jou zijn?