GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review

Normaal gesproken ben ik niet zo van de skincare, of er hoge bedragen aan uitgeven. Voor de GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer maak ik een uitzondering. WAT een aantrekkingskracht heeft dat product. Vroeg of laat zou ‘ie aan m’n collectie worden toegevoegd, en nadat Douglas een leuke korting had was het dan eindelijk zo ver: hier is de GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review. Wat een mond vol.

Over die Douglas actie. Normaal kost de GlamGlow Glowstarter €40,75, wat niet mild is voor een pot crème. Want dat is het eigenlijk gewoon. Behalve dan dat hij MEGA ILLUMINATING is, en dat is waar ik ‘m voor gekocht heb! Ik had natuurlijk wel wat reviews gelezen, maar producten pakken altijd bij iedereen verschillend uit en iedereen verwoordt z’n mening anders, etc. Met 20% korting -en gek genoeg nog wat geld over voordat de maand op is- heb ik de sprong gewaagd. Het is toch een plaatje?!

 

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review

 

Normaal gesproken is het dus totaal niet interessant om naar een close-up foto van een potje crème te kijken. Maar kijk eens goed … dan zie je de reflecterende deeltjes zitten! Aha! Dat is dus onderdeel van het geheim.

De GlamGlow Glowstarter komt trouwens in 2 verschillende kleuren; Nude, Pearl en Sun. Het heeft dekking? Ja, een beetje, maar niet echt. Ik heb dus Nude, en Nude is meestal nude voor een lichte huid. En die heb ik niet. Dus als er dekking in zou zitten zou je meteen een lichte waas op m’n hoofd zien, en die is er niet. Dus die kleur maakt niet zo veel uit. Kies wat je leuk vindt. Het is trouwens misschien wel zo dat Sun op een heel bleek huidje wél te zien is.

Allemaal geklets over die GlamGlow Glowstarter, maar doet ‘ie het of doet ‘ie het niet?

 

GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer review

 

Jaaa, hij doet het! Het is eigenlijk net een beetje alsof er vloeibare highlighter doorheen zit. En dát is de reden dat de Glow gegarandeerd is. Het is echt een heel parelachtige glow, geen enkele losse glitter te bekennen. Maar als je dit op je gezicht smeert gaat het stralen joh! Geniaal. En je huid wordt verzorgd door de crème … hoop ik tenminste … Het ruikt in ieder geval ook nog eens lekker.

De ‘swatch’ hierboven is natuurlijk wel aan de dikke kant om het effect goed op de foto te krijgen, dus geen zorgen dat je hoofd een discobal in nude kleur wordt.

Conclusie

ik vind de GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer een topper! Hij geeft zo’n mooie egale -niet vettig ogende- glans aan je hoofd, echt heerlijk. Vooral als je huid dof uitpakt, zoals de mijne. Dus áls je je huid zonder make-up te dragen een beetje wil pimpen met wat glans, dan is dit je vriend.

 

Lijkt de GlamGlow Glowstarter Mega Illuminating Moisturizer je wat?

 

Op de hoogte blijven van reviews van nieuwe producten? Like Matte & Shimmer op Facebook!