Huda Beauty Desert Dusk Palette bestellen Nederland

NIEUW: Huda Beauty Desert Dusk Palette | Hoe, waar & wanneer te koop

Huda Beauty Desert Dusk Palette bestellen vanuit Nederland | Waar, hoe en wanneer te koop?

 

Huda Beauty heeft me omver geblazen met de aankondiging van het nieuwe Huda Beauty Desert Dusk Eyeshadow Palette. Vooral toen ik die kleuren zag. ZO. MOOI. Ik wil het in ieder geval hebben, en waarschijnlijk veel anderen met mij. Dan is het wel zo handig om te weten hoe je eraan komt! Daarom de feiten even op een rijtje.

Het Huda Beauty Desert Dusk Palette komt 18 september uit en gaat waarschijnlijk hetzelfde kosten als het vorige Huda Beauty oogschaduw palette, wat ongeveer €60 was. Nog even een kijkje naar de kleuren:

 

http://hudabeauty.com/wp-content/uploads/2017/08/Desert-Dusk-1.png

 

Op 18 september komt het palette terecht bij de volgende verkooppunten:

Sephora.com – vanaf hier kun je rechtstreeks bestellen. Je betaalt verzendkosten en een soort belastingen waardoor je géén extra douanekosten aan de deur hebt.
Shophudabeauty – Verzendt rechtstreeks naar Nederland. Je betaalt verzendkosten en waarschijnlijk douanekosten aan de deur. Op de website staat dat ze niet naar P.O. Boxes verzenden, dus als je via Shipito zou willen bestellen is er een kans dat je bestelling geannuleerd wordt!

Cultbeauty – Geen verzendkosten (omdat het palette meer dan 40 pond kost) en geen douanekosten omdat het uit de UK komt. Klinkt tot nu toe als de meest fijne optie.

Verder is er nog bekend gemaakt dat het Huda Beauty Desert Dusk Palette in Europa in geselecteerde winkels van Harrods en Selfridges komt te liggen. Als je toevallig in Londen bent zou je dus kunnen kijken of het palette daar in de winkels ligt, ik denk dat je daar de grootste kans maakt.

Aangezien er veel vraag naar het palette wordt verwacht is er een grote kans dat je maximaal 1 of 2 palettes per persoon kan bestellen. Dat maakt groepsorders een stuk ingewikkelder, dus zelf bestellen is handiger. Volgens mij heb je bij alle webwinkels waar je dit palette kan bestellen Paypal óf een creditcard nodig, dus houd daar rekening mee. Tegenwoordig bestaan er ook prepaid creditcards en Paypal is simpeler dan het lijkt.

 

Ben jij van plan om het  Huda Beauty Desert Dusk Palette te gaan bestellen?