instagram volgers gekocht herkennen

BOYS & GIRLS vertellen: stalk jij je crush op social media?

 

In BOYS & GIRLS vertellen een anoniem aantal jongens & meiden over het echte leven. Dit keer beantwoorden ze de volgende vraag: stalk jij je crush op social media?

 

GIRL 1

” Als ik een crush heb wil ik wel zo veel mogelijk weten, ja. Ik ben best actief op social media en da’s wel aan handige manier om te kijken wat iemand nou uitspookt. Wie weet ontdek je nog iets interessants. En zo niet, is het ook gewoon leuk om naar foto’s te kijken. “

BOY 1

” Ik heb zelf geen social media meer. Als ik interesse heb in iemand check ik wel even op Google. Je bent toch nieuwsgierig naar die persoon. Als je aan het appen bent, en het duurt even voor je reactie krijgt, ga ik toch wel even kijken of ze het gelezen heeft. Maar ik zeg er niks van als ik zie dat ze het wél gelezen heeft. ”

GIRL 2

” Van interessante mensen check ik hun social media wel eens. Dat ging een keertje niet zoals gepland. Het was toen net iets langer dan een maand uit met m’n vriendje, en hij had me overal als vriend verwijderd omdat ik het uit had gemaakt. Ik scrollde toen een keer door zijn tijdlijn heen terwijl ik op de iPad zat. Blijkbaar had ik perongeluk iets aangeraakt waardoor ik iets op zijn profiel een like had gegeven … Die avond stuurde hij me een berichtje met “was je aan het kijken?” Ik ontkende, maarja, ik was betrapt. “

crush stalken social media

BOY 2

” Ik gebruik vooral Whatsapp, Facebook en Snapchat. Op Whatsapp begin ik zo vaak mogelijk over een nieuw gespreksonderwerp om met m’n crush te kunnen blijven praten. Op Facebook natuurlijk als vriend toevoegen en foto’s bekijken. Als ik op Snapchat een snap van haar ontvang reageer ik ook gelijk. Ik blijf graag in contact met m’n crush, maar verder geen stalking. ”

 

GIRL 3

” Voordat ik iemand ga ontmoeten stalk ik diegene sowieso. Ik wil graag weten wie het is, dus zorg ik dat ik alles vind wat er op social media en het internet te vinden is. Ik ben nieuwsgierig, maar doe het ook uit veiligheid. Dat is wel belangrijk als je iemand gaat ontmoeten. “

 

BOY 3

“Ik zit nooit op Facebook, maar Snapchat en Instagram check ik wel. Op Whatsapp kijk ik ook naar ‘laatst gezien’. Op Instagram vind ik het leuk om naar foto’s te kijken. Ik bekijk dan ook de oudere foto’s, misschien kan ik zo nog iets over haar ontdekken. Maar het liefst heb ik gewoon leuk contact met haar en laat ik haar lachen.”

 

 

Stalk jij je crush op social media?

 

Vond je dit leuk om te lezen? Laat het weten door de Matte & Shimmer Facebookpagina een like te geven!