anastasia subculture palette review

Anastasia Beverly Hills SUBCULTURE palette review | Echt zo dramatisch?

Anastasia Beverly Hills Subculture palette review

 

Trouwe Anastasia fan die ik ben bestelde ik het Subculture palette meteen zodra die beschikbaar was – ondanks dat ik niet eens van donkergroene tinten houd. Terwijl ik rustig op het Subculture palette aan het wachten was zag ik het internet langzaam volstromen met dramatisch slechte reviews. ‘Hoe erg kan het zijn? Het is Anastasia, alles wat ik van het merk heb vind ik geweldig’, dacht ik. Nu heb ik het palette volledig getest en een look gemaakt. Hier is mijn review van het Anastasia Beverly Hills Subculture palette.

Het Anastasia Beverly Hills Subculture palette heb ik via de Britse ABH webshop gekocht. Het palette kost hier ongeveer €50. Exacte prijs is afhankelijk van de wisselkoers met de pond. Verzending was gratis en na 2-3 dagen lag het palette al op de deurmat. Dit verliep allemaal vlekkeloos.

 

Anastasia Beverly Hills Subculture palette review

 

Dit zijn de kleuren die in het palette zitten. Zoals ik al zei houd ik zelf niet eens van donkergroene tinten – omdat ik zelf bruingetint ben en donkerbruine ogen heb vrees ik altijd dat die kleuren modderig en vlekkerig bij me staan. De andere kleuren in het palette vind ik overigens wel prachtig. En ik ben diehard fan van Anastasia. Dus ook dit juweeltje moest er komen. Nouja, juweeltje… we gaan het zien.

 

Anastasia Beverly Hills Subculture palette swatches

 

De swatches zien er goed uit, en het heeft me verbazingwekkend weinig moeite gekost om deze swatches te maken. Dat klinkt al goed. Alle drama over dat het palette extreem poederig zou zijn? Ja, het is poederig. Maar niet op een manier die problematisch is als je er voorzichtig mee omgaat. Niet meer en niet minder. Tijdens het maken van de make-up look met het Subculture palette was poederigheid trouwens m’n minste probleem.

Dit is de look die ik met het Subculture palette van Anastasia heb gemaakt.

 

https://www.instagram.com/p/BXQ5NlAD8uX/?taken-by=matteshimmer

 

Niet om arrogant te doen over m’n make-up kunsten, maar laat je niet misleiden door hoe ‘gelikt’ de look eruit ziet. Ik heb anderhalf uur gedaan over één oog. Dat is dus maar 1 oog. Zonder wenkbrauw meegerekend. Zonder ander oog, en zonder foundation en andere make-up. Het duurde gewoon zo lang om het er een beetje acceptabel geblend uit te laten zien.

En dat is wat ik jammer vind aan dit palette. De kleuren zijn mooi, het pigment is goed. Het is poederig, maar daar kan ik mee leven. Maar al dat blenden … dat gaat toch tegenstaan. Ik heb niet elke dag 3 uur de tijd om m’n ogen op te maken. Dat heb ik er überhaupt waarschijnlijk extreem zelden voor over. Echt zonde. Het lijkt meer alsof het palette alleen gemaakt is om er op foto’s en swatchfoto’s knap uit te zien in plaats van dat het goed werkt. Een soort showroommodel.

Iedereen heeft natuurlijk een andere ervaring met het palette. Ik vind het niet ZO dramatisch als sommige Youtube’ers beweren, maar het is gewoon zonde. Het staat mooi in m’n collectie, maar ik zal het niet ontzettend vaak gaan gebruiken.

 

Was jij van plan om het Anastasia Beverly Hills Subculture palette te gaan kopen?

 

 

Op de hoogte blijven van nieuwe producten en reviews die eraan zitten te komen? Voeg matteshimmer toe op Snapchat!