anastasia beverly hills subculture eyeshadow palette

NIEUW ANASTASIA oogschaduw palette: Subculture

 

Het Modern Renaissance palette van Anastasia Beverly Hills kan bijna niet aan je voorbij zijn gegaan. Nu krijg dit palette er een zusje bij: het Subculture palette. En die zit er sneller aan te komen dan je denkt. Gelukkig voor mij wél na payday. Hopelijk heb jij net zo veel geluk.

Anastasia Beverly Hills Subculture eyeshadow palette: release datum, prijs & verkrijgbaarheid

Het palette krijgt hoogstwaarschijnlijk dezelfde prijs als het Modern Renaissance palette en is op de UK site van Anastasia vanaf 25 juli verkrijgbaar. Dit is vanuit Nederland de makkelijkste en goedkoopste manier om dit palette te krijgen. Hij komt ook bij Sephora en op de Amerikaanse website in de verkoop.

 

https://www.instagram.com/p/BWvBIEcFjkp/

 

Overeenkomsten met Modern Renaissance

Beide palettes hebben een velvet buitenkant. De palettes hebben hetzelfde formaat en de indeling van het palette ziet er ook hetzelfde uit. De enige verschillen -die wel meteen groot zijn- zitten in de kleuren van de verpakking en de oogschaduw. En de naam, natuurlijk.

 

Kleuren & swatches

De kleuren zijn namelijk écht heel anders dan het Modern Renaissance palette. Het Subculture palette van Anastasia Beverly Hills is wél weer een mooie set aparte kleuren, maar niet extreem opvallend. Je kan er unieke looks mee maken zonder meteen naar neon te hoeven grijpen. Slim. De meeste kleuren zijn matte, er zitten slechts 2 kleuren in die een shiny finish hebben.

 

https://www.instagram.com/p/BWvcDHklZX_/

 

Op de één of andere manier voel ik me meer aangetrokken tot het Anastasia Beverly Hills Subculture palette na het zien van de swatches. Dan zie je ook wat duidelijker hoe de kleuren uitpakken. Ben ik de enige die dit heeft?

Er is geen twijfel mogelijk: ik moet dit palette hebben. Als je dus eerst reviews af wil wachten weet je wie je de komende tijd in de gaten kan houden 😉

 

Heb jij het Modern Renaissance palette? Wat vind je van het Subculture palette van Anastasia?