Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette review

Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette | Review, look & swatches

Sleek Cleopatra’s Kiss Highlighting Palette | Review, look & swatches

Wie kent Solstice nog? Hét highlighting palette van Sleek dat -mede dankzij wat bekende Youtube’ers- compleet viral ging. Zó goede prijs kwaliteit verhouding, én een mooie verpakking, da’s toch de ideale formule? Nu heeft Solstice een zusje gekregen: Cleopatra’s Kiss. Daar heb ik een review bij gemaakt.

Om maar weer even terug te gaan naar de vergelijking met Solstice: qua verpakking ziet Cleopatra’s kiss van Sleek er hetzelfde uit. Een gouden shiny palette met 4 highlighters erin. Wanneer het highlighting palette open gaat zie je dat Cleopatra’s Kiss andere kleuren heeft – neutralere kleuren! Dat is alleen maar feest! Hoewel ik niet vies ben van een opvallend kleurtje highlighter is een neutrale highlighter gewoon áltijd te gebruiken.

 

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette review

Wat mijn verwachtingen zijn? Door het Solstice palette zijn die toch best wel hoog. Eigenlijk verwacht ik exact hetzelfde, maar dan met meer bruikbare kleuren. Ik denk dat Sleek met dit palette ook wel in wil spelen op de Solstice-hype, maar dan met kleuren die nóg vaker gebruikt zullen worden. Wat op zich wel slim is. En leuk voor ons.

Er zitten dus 4 kleuren in: 2 poeder highlighters en 2 crème highlighters. Crème highlighters geven sneller een sterkere glans, maar poeder highlighters vind ik makkelijker aan te brengen en te blenden. Het palette kost trouwens €13,95 en is te koop bij o.a. Boozyshop en drogisterijen die het merk Sleek verkopen.

Tijd voor swatches! De 1e en 2e kleur zijn de poederhighlighters, de 3e en 4e swatch zijn de crème highlighters.

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette swatches

Die zijn duidelijk genoeg aanwezig! Ik moet wel zeggen dat de tweede kleur wat moeilijker was om zo’n felle swatch van te maken, maar omdat ‘ie tijdens het aanbrengen het wél net zo goed deed als de andere kleuren heb ik het ‘m maar vergeven.

Sleek Cleopatra's Kiss Highlighting Palette review

Op deze foto heb ik 1 van de 2 poeder highlighters gebruikt – de kleur die het tijdens het swatchen wat minder goed deed. Gewoon om ‘m te pesten te kijken of deze het tijdens het aanbrengen dan óók minder goed zou doen. Nou, als dit de ‘slechtste’ highlighter uit het palette is, denk ik dat we niks te klagen hebben! It looks pretty! En hij is aanwezig.

Conclusie: Sleek heeft het weer gedaan! Een betaalbaar, prachtig en krachtig highlighting palette. Ik ben tevreden over Cleopatra’s Kiss. Stiekem ben ik wel heel erg benieuwd of dit palette ook net zo populair gaat worden als Solstice.

Heb jij het Solstice palette van Sleek gekocht? Ga je voor Cleopatra’s Kiss?