anastasia glow kit moonchild sweets dupe

Anastasia Beverly Hills Moonchild & Sweets GLOW KIT dupes voor €2,50!

Anastasia Beverly Hills Moonchild & Sweets Glow Kit dupes voor maar €2,50

 

Bijna niets geeft zo een mooie glow als een Anastasia Beverly Hills Glow Kit. Behalve een goede dupe! Wat voor een leuke verrassing is het dan als die dupe ook nog eens maar €2,50 kost?

De dupes van de Anastasia Beverly Hills Moonchild en Sweets Glow Kit kun je vinden bij Action. Daarom zijn ze ook zo goedkoop. Over de kwaliteit heb ik zeer goede berichten gehoord, en voor die €2,50 kan ik het sowieso niet eens laten liggen. De swatches zien er wat mij betreft ook heel erg goed uit. Bedankt Angela voor de swatchfoto’s!

 

Anastasia Beverly Hills Moonchild Glow Kit Dupe

Laten we beginnen met de dupe van de Moonchild Glow Kit. Een Glow Kit die uniek is vanwege de aparte kleuren. Er zitten een aantal verschillende blauwtinten in en wat kleurtjes die wat meer richting neutraal gaan. We gaan gewoon lekker de foto’s onder elkaar zetten, dan wordt het snel genoeg lekker duidelijk.

 

No Title

No Description

anastasia glow kit moonchild dupe swatches

Zoals je kan zien is de variatie aan kleuren nagenoeg gelijk, én -niet geheel onbelangrijk-  heeft het Action-dupe-palette óók een duochrome effect in de kleuren. De palettes kennen dus op alle gebieden eigenlijk wel gelijkenissen.

 

Anastasia Beverly Hills Sweets Glow Kit Dupe

Dan is er nog een tweede Glow Kit van Anastasia Beverly Hills waar een ultra cheape dupe van is: de Sweets Glow Kit. Tussen het origineel en deze dupe zit wel een wat groter verschil: het origineel heeft maar 4 kleuren en de dupe heeft er 6. Is dat erg? Nah. Verre van. Hoe meer, hoe beter. Kom maar door met die glow.

No Title

No Description

anastasia sweets glow kit dupe swatches

Eigenlijk zijn de rechter 4 kleuren van het Action-dupe-palette gelijk aan die van de Sweets Glow Kit, en zijn de 2 linker kleuren gewoon een bonusje. Helemaal gratis. Nouja, €2,50 dan. Maar dat vind ik geen geld.

Dus, dames en heren:

Verlaat nu uw zetel. Vergeet niet een paar euro’s in uw zak te steken. Ren rechtstreeks naar Action. Haal deze palettes. Kijk nog wel uit met oversteken. Be safe.

Ga jij één van deze palettes halen? Of heb je er al één?