anastasia natascha denona dupes colourpop w7

Dupes! | Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance, Natascha Denona Sunset & Nicole Guerriero

Door Marjoleine

Dupes | Natasha Denona & Anastasia Beverly Hills

Dupes schieten de laatste tijd uit de grond. Overal vind je wel dupes van prachtige, high-end merken. Fijn voor degene die het geld niet hebben of het geld niet uit willen geven aan zo’n luxe palette. Maar dan moet zo’n dupe natuurlijk wel van goede kwaliteit zijn. Vandaag laat ik drie nieuwe dupes zien van bekende paletten: het Natascha Denona Sunset palette, het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette en de Anastasia Beverly Hills Nicole Guerrero Glow Kit.

 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance dupe

 

No Title

No Description

Dat er veel dupes zijn van het Modern Renaissance palette is bekend. Maar wat W7 nu heeft gedaan, is wel heel opvallend. W7 is een merk dat bekend staat om zijn dupes van de Urban Decay Naked palettes. Maar gaat nu nog een stapje verder met zijn dupe van het Modern Renaissance palette.
Het W7 palette heet Delicious en de buitenkant is een andere tint roze dan bij het MR palette, maar de binnenkant lijkt exact op de binnenkant van Modern Renaissance.

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1042/2918/articles/DELICIOUS_PALETTE_edit232_Cropped_large.jpg?v=1497971751

Wat mij meestal tegenvalt van W7 is de kwaliteit van de oogschaduw, deze is vaak poederig, stoef en bevat weinig pigment. Natuurlijk kan je hier nog steeds een leuke look mee maken, je moet er alleen iets meer voor werken.

Het palette van W7 kost ongeveer €14 en het palette van ABH kost ongeveer €55. Voor het verschil in prijs zou ik dus zeker die van W7 willen proberen!

 

Natascha Denona Sunset palette dupe

 

No Title

No Description

 

Het Natasha Denona Sunset is ook zo mooi, maar ook heel erg duur (€120!). En hoe leuk is het dan om een goede, goedkope dupe te kunnen vinden? Het Yes Please palette van Colourpop (€15). De kleuren in het palette lijken heel erg op elkaar, maar de looks van het palette zijn compleet verschillend. Maar het grootste verschil is nog wel dat het Natasha Denona palette 15 pans met kleuren bevat en het Colourpop palette maar 12.

Colourpop Yes Please palette

 

No Title

No Description

 

Natuurlijk verwacht ik hier wel wat verschil in kwaliteit, maar ik ben dol op de goede kwaliteit van de Colourpop oogschaduws. Ik denk dus dat je net zo goed kan gaan voor het Colourpop palette, zeker voor het geld. Het enige echte verschil is dus dat het Natasha Denona palette 3 kleuren meer bevat.

Op YouTube vond ik nog een leuke video van KathleenLights waarin ze beide paletten vergelijkt, deze video is ideaal voor iemand die twijfelt tussen beide paletten.

 

Anastasia Beverly Hills Nicole Guerriero Glow Kit dupe

 

No Title

No Description

 

Als laatste dupe, hebben we er weer een van Anastasia Beverly Hills en in dit geval de Nicole Guerriero Glow Kit. En heel toevallig heeft Colourpop ook een dupe gemaakt van dit palette. De verpakking lijkt wederom niet echt op elkaar, maar de binnenkant wel. Hier bevatten beide producten wel gewoon 6 pans met kleuren.

 

Colourpop Gimme More Highlighter palette

 

No Title

No Description

 

Het grootste verschil is dat de ‘oranje-achtige’ highlighter bij Colourpop wat feller is dan bij het ABH palette. Natuurlijk staat Anastasia Beverly Hills bekend om hun Glow Kits, dus ik verwacht dat de kwaliteit heel goed is. Maar daar tegenover staat wel dat Colourpop highlighters me ook nog nooit zijn tegen gevallen.

Ik vind beide paletten er erg mooi uitzien, maar dan zou ik zelf gaan voor het Colourpop palette gaan omdat het gewoon veel geld scheelt. De ABH Nicole Guerriero Glow Kit kost ongeveer €60 en het Colourpop Gimme More highlighter palette kost €17.

 

Wat vinden jullie van deze dupes? Welke zou jij kopen?