make-up dilemma's

Make-up dilemma’s | Wat zou jij doen?

Make-up dilemma’s

Met dit artikel ga ik jullie even voor het blok zetten. Wat zou jij doen als deze make-up dilemma’s zich voordeden? Ik weet het, het is niet makkelijk. Maar wel leuk.

 

Gratis drogisterij make-up, maar niks anders

Je kan mag dus kiezen of je je leven lang gratis drogisterij make-up wil of niet. Daar zit natuurlijk wel een dikke vetgemeste adder onder het gras: als je kiest voor de gratis drogisterij make-up mag je nooit meer andere make-up gebruiken. Je mag het niet kopen, je mag het niet lenen, je mag het niet krijgen, helemaal niks. Alleen drugstore makeup. Maar wel gratis. Wat zou je doen?

 

Geen wenkbrauwen of geen wimpers

Je moet kiezen: je wenkbrauwen gaan weg of je wimpers gaan eraan. Je mag/kan ze ook niet bijtekenen of valse laten zetten. Wat je kiest gaat écht weg en er komt niks voor in de plaats. Ga je liever zonder wenkbrauwen of zonder wimpers door het leven?

 

Kies één kwast of tool waar je AL je make-up mee moet doen

Van oogschaduw tot foundation en wenkbrauwen: vanaf nu mag je het met nog maar één kwast of tool doen. Je handen heb je natuurlijk nog, dus misschien kun je daar ook wat mee. Wat voor kwast of tool kies je? Qua tools mag je uit een Beautyblender, silicone blender of een ander soort make-up spons kiezen. Je krijgt er wel een flesje kwastenreiniger bij. Niet dat je daar make-up mee kan aanbrengen, maar je hebt er in ieder geval iéts aan.

 

Voor altijd uitlopende mascara of concealer die in je lijntjes gaat zitten

Deze lijkt op het eerste gezicht niet zo lastig, maar je kan er toch over filosoferen. Wil je dat je mascara voor altijd uitloopt of dat je concealer zich ophoopt in de lijntjes? Beiden staan niet zo verzorgd bij je make-up look en lijkt me vreselijk irritant. Welk leed is voor jou het minst zwaar?

 

Hoe zou jij omgaan met deze make-up dilemma’s?