Beauty & fashion event LIQUID | Verslagje

Afgelopen zondag was de eerste editie van beauty & fashion event Liquid! Als beauty-enthousiasteling ben ik daar natuurlijk bij geweest. En daar doe ik natuurlijk even verslag van.

Achteraf gezien had ik veel meer foto’s moeten/kunnen maken, maar als ik eenmaal op zo’n event ben ik overwelmd door al het moois en vergeet ik dat een beetje. Oeps. Maar er is genoeg materiaal om het artikel te vullen, geen zorgen.

Liquid werd gehouden in het World Fashion Centre in Amsterdam. Goed te vinden, al helemaal in dit Google maps tijdperk. Een kaartje was online €10 en €15 aan de deur. Natuurlijk heb ik online een ticket gekocht. Ben toch niet gek?

liquidev3

Laat ik maar even beginnen met een overzicht-verhaaltje. Daarna verder naar de details. Liquid was verdeeld over 2 ruimtes: een grote zaal en een lange ‘hal’. Ik noem het even een hal omdat het nogal langwerpig van vorm was.

Bij binnenkomst kwam je meteen in de hal. Daar kon je consumptiebonnetjes halen, meteen door naar de consumpties, eventjes zitten of in de selfie booth. De selfie booth was vooral een hit, want het was mega druk.

De consumpties waren niet gewoon broodje pindakaas of bolletje kaas. Er waren sandwiches, smoothies, milkshakes, freakshakes (van die milkshakes met ijshoorntjes enzo erop, weetjewel) en meer voedsel en drankjes in soortgelijke stijl. Go big or go home, dachten ze bij Liquid.

De tweede ruimte was de grote zaal. Daar stonden alle standhouders met hun kraampjes. Een mooi hoekje was omgetoverd tot Bloggers Lounge en aan het einde van de zaal was een podium met een heleboel stoelen waar workshops en tutorials werden gehouden.

liquid event 2017

De kraampjes en stands vond ik het leukst! Het waren lang niet allemaal mega grote merken en namen, maar wél allemaal erg mooie producten. Het leukste vond ik dat alle standhouders héél enthousiast waren en echt wat te vertellen hadden over hun producten. Op zo’n manier dat je het iedereen zo erg gunt dat je overal wel wat wil kopen. Er waren verschillende make-up merken, zoals Laguna Cosmetics en Meraki Cosmetics, maar ook fashion stands en een paar stands met wat gebak. Zoals de mega fancy cupcake die je op de eerste foto ziet.

liquid event laguna cosmetics

Glitters, glitters, glitters! Yay!

Het is zo moeilijk om nou heel helder over te brengen wat m’n indruk van het hele event nou was. Daarom maak ik even een korte opsomming.

Pluspunten van Liquid:

  • Fancy, leuk en lekker eten
  • Leuke, mooie merken en standhouders
  • Aankleding van de ruimtes was top

Liquid had ook wel wat verbeterpuntjes. Vooral omdat het de eerste editie was vind ik het lastig om daar kritisch in te zijn, omdat evenementen organiseren serieus knap lastig is. Je kan wel inschatten hoeveel mensen er komen, maar je weet niet hoe laat die komen, waar ze allemaal gaan staan etc. Sommige dingen kun je dus echt alleen uit de praktijk leren. Dat maakt een eerste editie vooral lastig. Desalniettemin moet ik zeggen dat het allemaal scherp geregeld was! Misschien een tweede selfie booth de volgende keer? Pinapparaatje erbij? Ik ga er eigenlijk wel vanuit dat de organisatie van Liquid dit soort dingen dankzij de ervaring zelf ook wel oppakt. En ik hoop dat ze zelf ook trots zijn, want het was leuk!

Zou jij de volgende keer naar Liquid gaan?