caked co makeup bestellen kopen review

Nieuw ontdekt make-up merk | Caked Makeup

Er zijn 2 belangrijke dingen het leven: zoetigheid en make-up. Caked Makeup is daar de perfecte combinatie van, met hun prachtige zoetekauw triggerende make-up producten. Ik houd ervan!

Ik was laatst -zoals ik tegenwoordig wel meerdere uren per dag ben- actief op Instagram. Lekker plaatjes kijken enzo. Bij toeval kwam ik Caked Makeup tegen! Mijn aandacht werd direct naar de roze, zoete vormgeving getrokken. Ja, ik werd er ook meteen een partijtje gierig van. Maar m’n portemonnee eventjes niet zo, dus het blijft vooral bij kijken. En kwijlen.

Wat globale info: Caked Makeup is een Amerikaans make-up bedrijf. Alle producten die ze verkopen is cruelty free en vegan, ook niet geheel onbelangrijk. Ze verzenden internationaal, dus je kan lekker vanuit je luie stoel bestellen. Met code IPSY30 krijg je ook nog eens 30% korting, zag ik staan. Houd daarbij wel rekening met douanekosten, of doe het via Shipito.

De prijzen gaan richting high-end, maar zijn nét een stukje lager dan de high-end prijzen die we gewend zijn: zo kost een liquid lipstick $16. Laten we eens een kijkje naar de producten nemen.

 

Caked Makeup Lip Fondant

Het eerste product is de Lip Fondant van Caked Makeup. Zoals ik net al zei kost een exemplaar $16. Er zijn momenteel 12 verschillende kleurtjes. Hier een aantal geswatcht.

 

99热精品久久只有精品_精品国产品国语在线不卡_99热在线都是精品免费,

99热精品久久只有精品_精品国产品国语在线不卡_99热在线都是精品免费,,极品jk黑色丝袜自慰喷水,性天堂AV系列,亚洲黄色性管视频在线观看,青青青国产依人手机在线观看,动态图插精久久,学生真实初次破初视频血国产,欧美大肥逼逼大屁股尿尿视频,美国俄罗斯一级特黄大片,免费人成又黄又爽的视频,人人舔人人上人人草

 

Caked Makeup Suga Suga Lip Scrub

De Suga Suga Scrub is gek genoeg weer wat duurder dan ik van de meeste scrubs gewend ben, maar het is niet volledig onbetaalbaar. Een potje kost €12. Volgens de website exfolieert ‘ie je lippen, is ‘ie gemaakt met natuurlijke oliën en voedt het je lippen. Op zich wel nice. Oja, en het ruikt en smaakt, ik citeer, ‘sweet as f****’.

 

https://www.instagram.com/p/BV5cdZmh4IH/?taken-by=caked.co

 

Make-up tasjes

 

Ten slotte verkoopt Caked Makeup nog een paar ontzettend schattige tasjes. KIJK. HOE. LEUK. Dit heeft voor mij ZO een hoog hebben-hebben-hebben!!!!-gehalte. Ik heb nu al pijn in m’n hart dat ik niet gewoon de hele website leeg heb besteld. Eerlijk gezegd heb ik niet zo veel verstand van wat normale prijzen voor make-up tasjes zijn, maar deze zijn momenteel in de aanbieding en kosten $14 per stuk ($22 voor de set van 2).

 

https://cdn.shopify.com/s/files/1/0808/2489/products/Set_grande.jpg?v=1494966412

 

Dus, als ik binnenkort nog ergens een paar stuivers uit de grond weet te trekken weet ik waar het geld naartoe gaat! Ik ben toch niet de enige die verliefd wordt van dit soort spulletjes?

 

Had jij al van Caked Makeup gehoord? Vind jij het er aantrekkelijk uitzien?