WINACTIE | GUESS rosegoldplated armband

Als je dacht dat de winacties al op waren heb je het mis! Vandaag kun je een mooi sieraad winnen: dit rosegoldplated armbandje van geen merk minder dan Guess.

Ik houd van make-up, maar da’s natuurlijk niet het enige waar ik van houd. Als het om fashion en kleding gaat is Guess toch wel een van m’n favoriete merken. Daarom vind ik het ook zo leuk om iemand blij te kunnen maken met dit sieraad. Rose goud, elegant modelletje, wat wil je nog meer?

De prijs

In samenwerking met Lucardi juwelier Haarlem mag ik dus dit prachtarmbandje van Guess weggeven! Lucardi heeft wel meer mooie armbandjes en andere accessoires van Guess, maar deze vind ik het mooist. Wat valt er verder nog over te zeggen? Het is een leuk ding om te zien en om te dragen.

 

guess rose gold plated armband

 

Hoe doe je mee?

Wederom geen vele hoge eisen: laat een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet. Duidelijk genoeg, toch? Easy peasy.

Hoe kun je meer kans maken?

Voor de diehards zijn er natuurlijk een aantal manieren om wat meer kans te maken:

De winnaar

Wordt 19 juli bekend gemaakt op mijn social media. Die krijgt natuurlijk ook een privé berichtje. Reageer a.u.b. binnen 48 uur, anders ga ik een andere winnaar kiezen. Ik ben natuurlijk de slechtste niet, dus als je op vakantie bent of er een andere reden is waarom je niet op tijd zou kunnen reageren, laat het weten in je reactie! Dan houd ik daar rekening mee.

Neem trouwens ook eens een kijkje bij de andere winacties, als je daar nog niet aan meedoet! Als je op de homepage een stukje naar beneden scrollt komt je alles snel genoeg tegen.

Wie wil er een Guess armband winnen?