WINACTIE | Anastasia Beverly Hills lipproduct naar keuze!

 

 

Ja, het blijft maar winacties regenen, en deze spant de kroon: je kan namelijk een Anastasia Beverly Hills lipproduct naar keuze winnen! Je kan kiezen tussen een Liquid Lipstick en een Lipgloss. Aaaah! Wie wil dat nou niet? Ik teken ervoor.

De prijs

Is dus een Anastasia Beverly Hills lipproduct naar keuze, zoals ik al zei. Sets en palettes zijn helaas uitgesloten. De winnaar mag op de Britse site van Anastasia Beverly Hills een product uitkiezen. Zo weet je zeker dat het een kleurtje wordt dat je staat en je bevalt. Kies het liefst iets dat op voorraad is, anders kun je lang wachten.

 

beste liquid lipstick merk

 

Hoe kun je meedoen?

Ik ga dit keer niet lastig doen. Om mee te doen hoef je alleen maar een reactie achter te laten waarin je zegt dat je meedoet.

Hoe maak je meer kans?

Je kan natuurlijk wel allerlei stappen ondernemen om meer kans te maken:

De winnaar

Wordt 18 juli op mijn social media bekend gemaakt en ontvangt hier privé bericht van. Reageer binnen 48 uur, anders ga ik een andere winnaar kiezen. Ben je dan op vakantie of is er een andere reden waarom je misschien vertraagd reageert? Meld het even in je reactie. Weet ik dat ook weer.

Doe jij mee?