WINACTIE | Win een NYX lip product naar keuze!

Om feestelijk af te trappen dat Matte & Shimmer vernieuwd is, houd ik een aantal winacties! Wie houdt er nu niet van cadeautjes? Om te beginnen valt er een leuk prijsje van NYX te winnen. En daarbij mag je ook nog eens helemaal kiezen wat je eigen smaak is.

 

Een NYX lip product naar keuze

Dat betekent dus dat je uit alle beschikbare NYX lip producten mag kiezen! Een Soft Matte Lip Cream, Liquid Suede, Lip Lingerie, noem het maar op. Er is zo veel, en je mag lekker helemaal zelf weten welke je kiest, als je wint.

 

Hoe doe ik mee?

Je hoeft maar één van deze 2 dingen te doen om mee te doen:

 

Kan ik ook nog meer kans maken?

Ja, dat kan! Dat kan door het Facebookbericht of de Instagramfoto te delen. Ook maak je meer kans als je vriendjes en vriendinnetjes in de winactie tagt, zowel op Instagram als FacebookPer extra handeling krijg je +1 winkans.

Vergeet niet om op dit artikel een reactie achter te laten! Doordat je bij een reactie je e-mailadres invult kan ik je makkelijker bereiken als je wint. Zou jammer zijn als je wint en ik geen contact met je op kan nemen, da’s niet de bedoeling.

 

De winnaar

De winnaar wordt 15 juli bekend gemaakt! Ik stuur diegene een mail en maak de winnaar bekend op Facebook. Heb je geen Facebook, of ben je dan op vakantie? Laat het weten in de reactie die je achterlaat. Dan ik overal rekening mee houden.

 

Wie doet er mee met deze leuke winactie?