WINACTIE | Meraki cosmetics CLIO highlighter

 

Dames, heren en iedereen die een prachtige glow wil: vandaag geef ik een highlighter van Meraki Cosmetics weg! Deze kleur heet Clio. En ik geef niet zomaar Clio weg, nee, ik geef Clio weg omdat het een beauty is die van je gezicht een stralende ster gaat maken.

Omdat Clio één van de lichtere kleuren is, past ‘ie ook nog eens bij bijna alle huidskleurtjes. Dat maakt dit ook zo’n mooie highlighter. Wie wil Clio, een van de juweeltjes van Meraki cosmetics, ook zo graag proberen?

 

De prijs

Dat is dus CLIO, een prachtige highlighter van Meraki Cosmetics!

 

Hoe doe je mee?

  • Volg mijn nieuwe Matte & Shimmer Instagram account (@matteshimmerlife)
    (Heb je geen Instagram? Doe dan mee door één van de stappen hieronder te volgen)
  • Laat een reactie achter waarin je zegt dat je meedoet!

 

Kun je ook nog meer kans maken?

Jazeker! Door onderstaande dingen te doen krijg je +1 extra kans per handeling! Je kan sommige dingen dus ook meerdere keren doen.

Al met al kun je dus aardig wat extra kans maken! Het is maar wat je er voor over hebt. Een mooi product is het in ieder geval sowieso. Nog even Clio in actie:

 

https://www.instagram.com/p/BTTK1GRFUNM/

 

 

De winnaar

De winnaar wordt 16 juli bekend gemaakt! De winnaar wordt op social media bekend gemaakt en ontvangt hier ook privé bericht van. Het is de bedoeling dat je binnen 48 uur reageert, anders ga ik iemand anders uitkiezen … Tenzij je dan op vakantie bent of iets dergelijks, en in je reactie al aan hebt gegeven dat het daarom zo kan zijn dat je reactie wat langer op zich laat wachten.

 

Wie wil er graag een Clio highlighter winnen?