cluse dameshorloge la boheme metallic rose

WINACTIE | CLUSE La Boheme rose metallic horloge!

WINACTIE | CLUSE ‘La Boheme’ rose metallic dameshorloge

Wie houdt er nu niet van een cadeautje? Al helemaal als het zo’n prachtig rosé metallic horloge is! Om jullie blij te maken geef ik dit prachtige horloge van Cluse weg. Wil je weten hoe je met 2 klikken kans maakt op dit juweeltje van een horloge? Lees dan even verder!

 

 

cluse dameshorloge la boheme metallic rose

 

De prijs!

Dat is dus dit mooie horloge van Cluse van Horloge.nl, ter waarde van €90!  De leren bandjes zijn afgewerkt met metallic rosé. Het horloge komt ook nog eens in een mooi leren zakje, zoals je op de foto kunt zien. Het uurwerkje is wit en classy met rosé details.

 

Hoe maak je kans op het Cluse Metallic Rose horloge?

Volg slechts 2 stappen (en laat ook even weten dat je meedoet):

 

Meer kans maken!

Als je nog een paar extra clicks in je hebt, kun je nog meer kans maken! Voor elke extra stap die je volgt stijgt je winkans met +1. De stappen die je hiervoor kunt volgen:

 

 

cluse dameshorloge la boheme metallic rose

 

Vergeet niet een reactie achter te laten waarin je zegt dat je meedoet! Anders wordt het lastig om contact met je op te nemen als je wint. Een reactie achterlaten kan zowel onder dit artikel als onder de social media posts.

 

De winnaar

De winnaar wordt 16 juli op mijn social media bekend gemaakt en ontvangt hier ook privé bericht van. Als ik binnen 48 uur geen reactie ontvang kies ik een nieuwe winnaar. Ben je dan toevallig op vakantie of is er een andere reden waarom je vertraagd zou reageren? Zet het er even bij in je reactie.

Heb je nog een vraag over de winactie? Stel die gerust in de reacties of een mailtje. Als het verder allemaal duidelijk is, zou ik zeggen, doe gezellig mee!

 

Doe jij mee met deze mooie winactie?