holografische make-up producten

Voor de holo-fans: holografische make-up!

Holografische make-up | Sigma Lip Switch, Milk Holographic Stick, Too Faced Unicorn Tears lipstick, Kat von D Alchemist & Anastasia Beverly Hills Aurora

Om het maar even ongenuanceerd te benoemen ben ik een echte holo hoe. Als het glimt of glittert is het mooi, maar als het holografisch is is het nog beter! Ik weet zeker dat er meer mensen zijn die het daarmee eens zijn. Daarom zet ik een aantal prachtige holografische make-up producten op een rijtje.

 

holografische make-up producten

 

Sigma Lip Switch

Ik trap meteen af met het eerste holografische make-up product: de Lip Switch van Sigma. Sigma staat meer bekend als een merk voor make-up kwasten, maar heeft ook make-up producten. Je kan deze lipglosses gewoon op je lippen dragen, maar het heeft een nóg toffer effect als je er een leuk kleurtje lipstick onder doet. Aanschouw en bewonder.

 

No Title

No Description

 

 

Too Faced La Crème Color | Unicorn Tears

Too Faced heeft dus een reguliere lipstick lijn, waar wel een hele toffe tussen zit: Unicorn Tears. De naam zegt eigenlijk al genoeg. Ook hier zit een mooie blauwpaarse colorshift in.

 

No Title

No Description

 

 

MILK makeup Holographic Stick

Een wat minder bekend merk, maar minstens net zo geweldig holografisch: de Holographic Stick van MILK makeup. Het merk wordt bij Sephora verkocht, weet je dat ook weer. Het is een highlighter stick, dus je kan je jukbeenderen holografisch laten glanzen als een eenhoorn. Ik denk eigenlijk dat je ‘m ook wel als lip topper kan gebruiken.

 

No Title

No Description

 

 

Kat von D Alchemist palette

Als één holografische highlighter niet genoeg is, waarom dan niet 4 in 1 palette? Good thinking, Kat von D. Ook deze holografische highlighters zijn multifunctioneel: je kan ze op je jukbeenderen dragen, maar ook over een liquid lipstick of zelfs oogschaduw heen doen. Er zijn al aardig wat mooie werkjes mee gemaakt, waarvan dit toch wel de meest bekende moet zijn geweest. Over een zwarte kleur heen heeft het namelijk een enorm gaaf effect.

 

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/RcxeK71ogH4TnYLVMllj2A–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAwO2g9NjAw/http://media.zenfs.com/en-US/homerun/allure_895/f06d1c6f9584927b81dcf5d6636850c8

 

 

 

Anastasia Beverly Hills Aurora

Oké, dus als 4 holografische highlighters óók nog niet genoeg zijn, wat doe je dan? Ja, dan neem je er gewoon 6 in 1 palette. Zowel het Moonchild als het Aurora palette hebben gave kleuren met holografische effecten. Ook weer multifunctioneel inzetbaar, ik heb zelf het Aurora palette als highlighter, oogschaduw en lip topper gebruikt. Het kan dus allemaal.

 

No Title

No Description

 

 

 

Hopelijk kunnen alle holo-lovers hier weer een tijdje mee vooruit!

 

Wat vind jij het mooiste holografische make-up product?