liquid event 2 juli amsterdam

Nieuw event!| Beauty & Fashion event LIQUID

Toen ik laatst nietsvermoedend door mijn tijdlijn aan het scrollen was, ontdekte ik iets wel heel erg leuks … een nieuw beauty/fashion event! Liquid is een nieuw event waar je beauty & fashion kan shoppen, bloggers en influencers kan meeten en met z’n allen kan chillen op een toffe locatie. Lijkt dat jou wat?

 

liquid event 2 juli amsterdam

 

 

Wat is er allemaal te doen op Liquid?

Er zijn onder andere verschillende beauty- en fashionmerken die op Liquid staan. Je kan dus een heleboel mooie producten ontdekken, bekijken en natuurlijk shoppen. Geld moet rollen, is mijn motto. Merken die er te vinden zijn zijn onder andere Meraki Cosmetics, Sleek  en SabrineCat shop. Je kan ook even op de Instagram pagina kijken, daar staat een overzicht van merken, shops, tutorials,  entertainment, eten, bloggers en influencers die er te vinden zijn! Er schijnen ook zaken als een gratis photobooth te zijn.  Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle merken ken, maar het er wel allemaal heel hebberigmakend uitziet.

 

Waar en wanneer is het Liquid event?

Liquid vindt op 2 juli plaats in World Fashion Centre in Amsterdam, op de Beursplaza. Van 12.00-22.00 kun je je er lekker vermaken en kennismaken met alle merken en iedereen die er is. Er is eten, er zijn leuke mensen, er is beauty & fashion en er is sfeer, dus waarom zou je niet komen? Ik ben in ieder geval wel van plan om te gaan! Een ticket kost €10 en kan je bestellen op de site van Euphoria Sisters, die dit evenement georganiseerd hebben. Op de site kan je ook gewoon nog even alles beter bekijken en een voorproefje van de sfeer en vormgeving krijgen.

 

https://www.instagram.com/p/BVISKBPF0aM/?taken-by=euphoriasisters

 

 

Het is voor het eerst dat ik -naast het I Love Beauty event- een leuk opgezet beauty & fashion event op dit formaat tegen ben gekomen! Ik moet zeggen dat ik de vormgeving en aankleding van Liquid nu al erg tof vind. Als dit alleen nog maar een voorproefje is moet het wel een leuk event worden! Tot 2 juli, zou ik zeggen!

 

Ben jij van plan om naar het Liquid event te gaan?