De meest opvallende zonnebrillen op AliExpress

Is het nou juist een mooie, unieke fotogenieke zonnebril, of is het maar gewoon een raar ding? Één ding is in ieder geval zeker: het zijn opvallende zonnebrillen. AliExpress kan er wat van.

 

aliegekkebril

 

De Kaleidoscope zonnebril

Wat kun je er doorheen zien? Geen idee, ik denk een heleboel kleurtjes in vage blokjes. Het kan wel hele gave plaatjes opleveren, vooral als je een beetje met lichtval op de zonnebril weet te spelen. Het heet nu wel een zonnebril, maar beschermt het je eigenlijk wel tegen de zon? Deze zonnebril wekt in ieder geval een hoop vragen bij me op. Maar wie weet kan jij er iets leuks mee. Uniek is het in ieder geval.

 

No Title

No Description

 

 

Steampunk zonnebril

Dit lijkt al iets meer op een daadwerkelijke zonnebril, maar alledaags is het zeker niet. Perfect ronde glazen met een hoekig montuurtje. Soms vraag ik me af hoe alle Chinezen die voor AliExpress verkopers produceren al die dingen bedenken. Hoe vaak zie je zoiets nu op straat? Wie weet past het wel bij jouw stijl.

 

No Title

No Description

 

 

Omgekeerde zonnebrilpootjes?

Toen ik eerst vluchtig naar een foto van deze zonnebril keek dacht ik dat het zo’n ouderwets idee was, met touwtjes zodat ‘ie niet van je hoofd af kan vallen, of zo (waar zijn de brillenpootjes dan Maris?). Maar toen keek ik beter, en zag ik dat het daadwerkelijke brillenpootje gewoon met zo’n bocht gemaakt is. Alsof de pootjes op z’n kop staan. Ik snap er weinig van, maar het is wel weer eens lekker iets anders!

 

No Title

No Description

 

 

Ik weet niet hoe ik dit moet noemen – zonnebril met krul?

In de titel van de Ali-advertentie stond dat deze zonnebril ‘Inspired’ is, wat vaak betekent dat het gewoon namaak is van een bepaald merk … maar welke? Leef ik onder een steen? Ik heb dit nog nooit gezien, en weet ook niet hoe ik het noemen. Een beetje golverig of krullerig, iets in die richting. Interessant.

 

No Title

No Description

 

 

 

Zit hier een zonnebril bij die jij helemaal geweldig vindt?