beste liquid lipstick merk

De beste liquid lipstick merken!

De beste liquid lipstick merken

Hoe eindeloos veel liquid lipstick merken zijn er wel niet? Hoe moet je daar nou tussen kiezen? Na een aardige collectie liquid lipsticks op te hebben gebouwd vertel ik welke merken liquid lipsticks ik het beste vind.

 

beste liquid lipstick merk

 

Om de beste liquid lipstick merken te kiezen heb ik op een aantal dingen gelet. Hoe fijn brengt de liquid lipstick aan? Hoe goed is de dekking, en hoe lang blijft het zitten? Ik heb door m’n carrière heen de volgende merken liquid lipsticks getest: Jeffree Star Cosmetics, Anastasia Beverly Hills, NYX Lip Lingerie, NYX Liquid Suede, MUA, Colourpop, Beauty Bakerie, Too Faced Melted Matte, LimeCrime, Maybelline, Sleek, Pupa Milano, MAC en Sugarpill. Dan heb je een beetje een idee van hoe veel vergelijkingsmateriaal ik heb.

Er zijn 2 merken die ik niét heb getest en zo veel goeds over heb gehoord dat die misschien wel tussen de beste liquid lipstick merken hadden gezeten, als ik ze geprobeerd had. Dat zijn de liquid lipsticks van Huda Beauty en Kat von D.

 

Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick

Voor lange tijd hebben de Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks voor mij op nummer één gestaan. De formule is echt geniaal. Brengt fijn en dekkend aan, droogt op maar droogt je lippen niet uit, en blijft voor eeuwig zitten. Niet letterlijk, maar wel lang genoeg om onder de indruk te zijn. Dit merk liquid lipsticks is ook steeds beter verkrijgbaar in Nederland. Zo verkopen webshops BeautyBay en TheMakeupSpot tegenwoordig Jeffree Star Cosmetics. Een liquid lipstick word je ongeveer €19 armer van.

Side note: als ik het over Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipsticks heb, heb ik het over de varianten met de roze dop. De vaste collectie. Er zijn ook seizoenscollecties, en daar worden soms aparte formules voor ontwikkeld, die net iets anders zijn. De vaste collectie is wél gewoon consequent awesome.

 

jeffree star cosmetics velour liquid lipstick

 

 

Beauty Bakerie Lip Whip

Hoezo zei ik dat Jeffree Star Liquid Lipsticks voor lange tijd op nummer één hebben gestaan? Nou, Beauty Bakerie kwam in m’n leven, met de Lip Whip van m’n dromen. De formule is iets rijker en romiger dan van Jeffree Star Cosmetics, maar dat klinkt eigenlijk wel mega cheesy. Het is iets meer een beetje crème achtig, terwijl het nog wel echt een liquid lipstick is.

Anyway. De formule glijdt als glazuur over je lippen heen, dekt meteen zo goed als een dikke laag fondant en blijft net zo lang zitten als … de kers op de taart? Heel lang in ieder geval, het is niet voor niets direct m’n nieuwe favoriete liquid lipstick merk geworden.

En nog meer goed nieuws, want Beauty Bakerie is sinds kort niet alleen bij ASOS maar ook bij BeautyBay te koop. Yay! Wederom een prijs van ca. €19 per stuk.

 

beauty bakerie lip whip take me for pomegranate review

 

 

Anastasia Beverly Hills Liquid Lipstick

Als er één queen van alle make-up merken is, is Anastasia Beverly Hills het wel. De producten zijn niet goedkoop, maar élk product dat ik ooit van dit merk geprobeerd heb is van dikke premium kwaliteit. Zo ook de liquid lipsticks. Anastasia besteedt heel erg veel zorg en aandacht aan kwaliteit van de producten. De liquid lipsticks van Anastasia Beverly Hills hebben gewoon alles wat je in een liquid lipstick zoekt. Qua verpakking, aanbrengen, opdrogen, houdbaarheid: het zit allemaal goed. We good, we good.

 

anastasia beverly hills liquid lipstick

 

 

NYX Cosmetics Lip Lingerie

Zijn duurdere merken beter? Niet altijd, maar vaak wel, hebben we in ieder geval tot nu toe wat liquid lipsticks betreft kunnen concluderen. Toch wilde ik er ook een budget merk in verwerken. Die zijn vaak wel prima, maar niet ZO MEGA GOED dat ik er een feestje van wil geven en wil rollen door de liquid lipstick. Er zijn een paar betaalbare liquid lipsticks die ik wél echt goed vind: NYX Lip Lingerie, NYX Liquid Suede, en Colourpop Ultra Satin. De Colourpop Ultra Mattes zijn soms echt té droog, vandaar dat ik de Ultra Satin benoem. De Liquid Suedes van NYX zijn goed, maar de Lip Lingerie vind ik dan toch nét wat beter.

 

nyx lip lingerie exotic

 

 

Wat is de fijnste liquid lipstick die jij ooit geprobeerd hebt?