beauty bakerie lip whip take me for pomegranate review

Beauty Bakerie Lip Whip review | Take Me For Pomegranate & Rose Pose

Beauty Bakerie Lip Whip ‘Take Me For Pomegranate’ & ‘Rose Pose’ review

Beauty Bakerie stond al een aardige tijd op m’n make-up verlanglijstje. Ze hebben zo veel leuke dingen! Lip Whip liquid lipsticks, een highlighter in een soort ijsbakje, dat soort dingen. Ik heb eindelijk 2 liquid lipsticks kunnen testen! Hier zijn ze: Take Me For Pomegranate & Rose Pose.

 

beauty bakerie lip whip take me for pomegranate review

 

Tegenwoordig lijken de meeste liquid lipsticks qua verpakking wel aardig op elkaar. Beauty Bakerie heeft daar toch nét een ander tintje aan weten te geven. Ze houden het origineel! Echt leuk. Beauty Bakerie is tegenwoordig op Asos.com én Beautybay.com te koop. Bij ASOS zijn er soms zelfs leuke aanbiedingen, dus houd het in de gaten. Bij beide webwinkels heb je trouwens geen douanekosten en waarschijnlijk ook geen verzendkosten. Het duurt ongeveer een weekje voordat de bestelling binnen is. De normale prijs van de Lip Whips is €18 per stuk.

Take Me For Pomegranate is een rode kleur met duidelijke roze invloeden. Je zou ook kunnen zeggen dat het roze met rode invloeden is, eigenlijk. Rose Pose is een Metallic Lip Whip in een roségouden kleur. Mooie kleurtjes en geschikt voor het komende seizoen, dacht ik zo. Tijd voor swatches!

 

beauty bakerie lip whip rose pose swatch

 

Zo kan je de kleurtjes wat duidelijker zien! De Metallic Lip Whip heeft een mooie glans. Take Me For Pomegranate ziet er ook mooi en egaal dekkend uit. Ze dekken allebei trouwens wel mooi. Tot nu toe dan, want je weet maar nooit hoe het uitpakt als je het eenmaal echt op je lippen aanbreng. Het heeft trouwens geen geurtje ofzo, voor zover ik kan merken.

 

Beauty Bakerie Lip Whip ‘Rose Pose’ | review

lipwhip

 

Dit is het kleurtje Rose Pose! Ja, de foto is bewerkt, omdat ik deze foto specifiek voor Instagram heb gemaakt. Aan de kleur of dekking bewerk ik niks, dus die is echt zoals je het ziet. M’n huid is in het echt niet zo perfect als het fotootje, maar het gaat om de Lip Whip. En die doet het erg mooi! Hij droogt matte op waardoor ‘ie niet afgeeft en behoudt een mooie glans. Hij zit ook niet té droog, geen losse velletjes enzo. Echt een oprecht mooi en goed product.

 

Beauty Bakerie Lip Whip ‘Take Me For Pomegranate | review

IMG_19042

 

Dit is dan weer een onbewerkte foto. De make-up look die ik met ‘Take Me For Pomegranate’ heb gemaakt. Over deze liquid lipstick kan ik kort maar krachtig zijn: hij doet het eigenlijk net zo goed als ‘Rose Pose’. Dekt goed, droogt matte op, maar draagt nog steeds comfortabel. Blijft ook lang zitten – niet geheel onbelangrijk. Als je vettig eten eet slijt het wel sneller, maar da’s met alle liquid lipsticks zo.

Conclusie: ik ben erg tevreden! Voor lange tijd waren Jeffree Star Cosmetics liquid lipsticks m’n absolute favoriet. Die hebben echt een goede formule. Maar Beauty Bakerie heeft daar verandering in gebracht! Beauty Bakerie en Jeffree Star moeten nu een eerste plek delen. (Met Anastasia Beverly Hills op 2. Maar da’s een ander verhaal.)

 

Zou jij 1 van deze kleuren van de Beauty Bakerie Lip Whips dragen?