Lime Crime Diamond Crusher Trip Review

Lime Crime Diamond Crushers – Trip | Review & look

Lime Crime Diamond Crusher Trip | Review

 

Ken je dat, dat je iets héél graag wil, maar dat je er op de een of andere manier niet aan toe komt? Dat had ik ook met deze Lime Crime Diamond Crusher. Nu heb ik ‘m eindelijk, maar dat ging toch anders dan verwacht. Hier de review van Lime Crime Diamond Crusher in de kleur Trip.

 

Lime Crime Diamond Crusher Trip Review

 

Ik kwam erachter dat Asos.com -ja, de kledingwinkel-  Lime Crime en Beauty Bakerie make-up verkoopt. Toen er een aanbieding was waarbij er 30% korting op make-up was, wist ik direct: dit is de dag dat ik die langverwachte felbegeerde Diamond Crushers van Lime Crime ga kopen. Ééntje dan, eerst om te kijken hoe het bevalt. Trip heeft me iets rond de €15 gekost, maar de reguliere prijs ligt dus iets hoger.

Ik dus kei blij. Zitten wachten tot ‘ie binnen komt. Toen die er eindelijk was, was ik natuurlijk helemaal gelukkig. Swatch op Snapchat gezet. Had nog geen tijd om een look te maken, dus ik zat af te tellen tot het eindelijk kon. ZO HOGE VERWACHTINGEN. Maar dat viel dus uiteindelijk een beetje tegen.

Hieronder zie je wat ik allemaal geprobeerd heb en wat er gebeurd is. Ja, er komt verduidelijking.

 

limecrime trip

Eerst was het me even ontgaan dat Trip een Lip Topper is, en geen Liquid Lipstick. Ik heb dus geprobeerd om ‘m alleen te dragen. Daar is Diamond Crusher Trip zeker niet dekkend genoeg voor. Dus ben ik lagen gaan stapelen. Maar het brengt ongelijk aan, en droogt als de malle, dus dan brokkelt het af.

Na een traan weg te hebben geveegd en nader onderzoek te hebben gedaan ontdekte ik dus dat het een Lip Topper is; hij moet óver een lipstick heen. Ooooooh. Er was weer hoop! Dus heb ik Show & Teal van MAC opgedaan.

Je kan Show & Teal dus rechts in z’n eentje zien. Wel zo handig, want dan zie je hoeveel verschil Trip gaat maken. Maar bij 1 laagje maakte het de lipstick al een beetje streperig, én was er weinig unicorn effect. Bij 2 laagjes begon het hele helse festijn van drogen en afbrokkelen weer van voor af aan. Serieus, alsof ik eenhoorn-roos aan m’n lippen had. Het was niet mals.

Dus toen ben ik het er maar af gaan halen. En toen werd ik nog bozer.

 

IMG_3490

 

WANT OP M’N RANZIGE WATJES IS HET WÉL DIE HOLOGRAFISCHE, TOFFE, EGALE UNICORN KLEUR. Waarom op m’n vieze watje wel, maar niet op m’n lippen? Ik ben nog steeds een beetje verdrietig.

Lime Crime Diamond Crushers, helaas. Ze zijn niet voor mij gemaakt. Ik heb op Instagram echt super mooie lipswatches gezien, hoe dan?! Ik kan het er in ieder geval niet mee. Misschien pakt het op andere lippen anders uit, wie weet. Maar ik vrees dat ik deze niet kan dragen. Tóch heb ik nog een make-up look gemaakt.

 

Lime Crime Diamond Crusher Trip Review

 

Van een afstandje zag het er gelukkig nog wél een beetje cool uit. Een schrale troost.

 

Heb jij een van de Lime Crime Diamond Crushers geprobeerd?