Achter het scherm | Da’s lang geleden

Het is alweer een tijdje terug dat ik voor het laatst een ‘Achter het scherm’ artikel heb gemaakt. Voor iedereen die benieuwd is hoe het tegenwoordig met me gaat: nou, zo.

 

IMG_18186

 

Het is nou al bijna zomer, hoe gaat het nou met die studie?

Ik heb 4 extra witte haren, (was het maar een grap, ze zitten er echt) maar verder kan ik er kort maar krachtig over zijn: het gaat eigenlijk best wel goed. Behalve dat ik niet zo projectgroep-stressbestendig blijk te zijn, gaan de cijfertjes prima en komen de studiepuntjes binnen. Ik maak zelfs nog een goede kans op m’n propedeuse. Nog eventjes doorbikkelen.

 

En die angststoornis?

Aan de ene kant mag ik niet klagen, aan de andere kant doe ik het toch. Als ik relativeer en kijk hoe ik er (iets meer dan) een jaar geleden bij lag versus hoe het nu loopt ben ik meters vooruit gesprongen. Ik zit nog steeds wel eens in de klas me te verwonderen dat ik weer zo ver ben dat ik ‘gewoon’ een opleiding kan volgen, bijvoorbeeld. Aan de andere kant vind ik het besef dat het ‘nooit helemaal over gaat’ ook wel eens moeilijk. Als ik zonder aanwijsbare aanleiding opeens super gespannen of angstig ben, of toen ik laatst opeens weer 2 dagen achter elkaar een paniekaanval had. Dat is wel even kut. Mooier kan ik ’t niet maken. Maar ik moet me focussen op de lange termijn ontwikkelingen, dat houdt het wat positiever.

 

anastasia aurora glow kit look

 

Waarom is Matte & Shimmer één grote chaos?

Nu overdrijf ik een beetje, houd ik van. Maar soms staat er elke dag een nieuw artikel, en dan weer opeens een week niet. Achter het scherm heb ik heel lang niet meer geschreven. M’n vaste zondagrubriekje ‘Make-up nieuwtjes & updates’ is ook een beetje verdronken. Lekker lullig, maar eigenlijk heb ik er niet echt een goede reden voor. Soms komt het er gewoon niet van. Ik heb ook niet echt het idee dat het heel erg gemist wordt. Als dat wél zo is, laat het me weten.

Ondanks dat ik alweer bijna een heel schooljaar weer fulltime studeer ben ik nog steeds zoekende naar balans met m’n blogje. Dat betekent wel eens dat ik op de bank lig te meuren en te snurken in plaats van dat ik een artikeltje maak. En ja, dan komt ‘ie er een keertje niet. Ach, kunnen jullie me wel vergeven, toch? Als je een speciaal verzoekje of aanmerking hebt kun je het me altijd laten weten, daar zal ik dan ook zeker wat mee doen.

 

Verder nog iets interessants te melden?

Verder heb ik een bijster saai leven. Althans, ik vermaak me wel, maar niet zo interessant om honderden woorden over te typen. Tenzij je graag leest over welke methodes ik gebruik om de afwas te doen of hoe ik kies tussen taart en chocola. Ik zoek tegenwoordig wel vaak naar puppy plaatjes. Ik wil vet graag een hondje, maar ja, daar wonen we te klein voor. Dit soort dingen ben ik dus vooral mee bezig. Ja, en met vakantie, maar hoe ik een vakantie zo goedkoop en leuk mogelijk boek ga ik binnenkort nog wel wat over lullen, denk ik. To be continued.

 

Heb jij nog een opmerking of vraagje voor me? En hoe gaat het met jullie?