Make-up look van de maand @beautybylincy | Stuur je look in & word make-up look van de maand!

Ik heb me weer door het make-up van de maand dilemma heen geslagen, en dit keer is het @beautybylincy geworden! Daarnaast laat ik nog een aantal andere inzendingen zien waarvan ik het niet over m’n hart kon krijgen om ze buiten het artikel te laten. Waarom het dilemma van de maand? Nou, hoe moet ik nou toch kiezen tussen al die mooie looks?!

Als je zelf make-up look van de maand wil worden kan je gemakkelijk meedoen door je make-up look naar matteandshimmer@gmail.com te sturen. Onderin het artikel staat nog een beetje extra info.

 

Make-up look van de maand mei | Beauty By Lincy

 

Oorspronkelijk heeft Lincy natuurlijk gewoon één look ingestuurd, maar ik wilde jullie graag een mini-portfolio van de kunsten van deze knappe dame laten zien. De looks die ze maakt zijn kleurrijk, gevarieerd, shiny, en zo kan ik nog wel even doorgaan, maar ze zijn vooral mooi! Lieve Lincy, je hebt het helemaal verdiend! Aan alle anderen: geef wat liefde via Instagram!

 

lincy

 

Make-up artiest Maide

Als iemand nog voor een gelegenheid een make-up artiest zoekt: bij Maide moet je zijn! In de aanmelding zei ze dat ze beginnend make-up artiest is, maar ik kan het bijna niet geloven. Zo mooi! Geloof me, anderen opmaken is nog lastiger dan bij jezelf. Echt heel veel respect voor hoe mooi Maide dit kan. Op haar Instagram kun je meer van haar werk zien, en ja, het is allemaal zo pretty!

 

IMG_2112

 

Dinja van DinjaDONUT

Nog meer creativiteit én mooie kleuren: deze galaxy look van Dinja! Op haar blogbaby DinjaDONUT schrijf ze over beauty, lifestyle en andere onderwerpen waarin ze heel leuk haar creativiteit tot uiting brengt. Dus pak er eens een kopje thee bij en ga gezellig lezen!

Ik houd van galaxy, Dinja heeft er de juiste kleuren bij gekozen en ze mooi in elkaar over laten lopen, resultaat: ik word heel blij van deze look en hoop dat ze er zelf ook trots op is! Productdetails kun je terugvinden in haar blogartikel over deze look.

 

galaxy-oogschaduwlook-03 galaxy-oogschaduwlook-02

 

Silaa | Make-up artiest & vlogger

Nog zo’n make-up look waar ik blij van word! Een mooie glow, wenkies on fleek, een mooie opvallende lipstick -die haar overigens prachtig staat- afgemaakt met een mooie set buns. What not to love?

 

image1

 

Sara

Sara is nog niet zo lang bezig met het fotograferen van make-up looks, maar het talent is al duidelijk te zien! Een prachtige make-up look met mooie, warme tinten. Misschien gebruik ik de laatste tijd het woord fleeky te veel, maar voor deze look is het meer dan terecht, want deze look is toch echt wel heel fleeky. Ga zo door Sara! Om meer van haar werk te zien kun je haar Instagram bekijken.

 

image1(2)

 

 

Wil je ook meedoen met make-up look van de maand?

Het enige wat je hoeft te doen is een foto van je make-up look sturen maar matteandshimmer.nl@gmail.com (en zet in het mailtje ook even een linkje naar je blog/Youtube/Instagram/wat je ook hebt).

De foto mag full face zijn, een close-up, op je eigen gezicht of die van een ander: zo lang het maar jouw make-up kunsten zijn. Je mag gewoon een look insturen die je al (eerder) gemaakt hebt, hoeft niet per sé een nieuwe te zijn. Je hoeft ook niet super ervaren of iets dergelijks te zijn: iedereen mag meedoen! Het gaat om het plezier!

 

Doe je ook mee met make-up look van de maand?