waar kan je unicorn macarons kopen

Unicorn macarons! & waar je ze kan krijgen

Unicorn macarons & waar je ze kan kopen

 

Op Instagram en internet bleef ik ze maar tegenkomen, die unicorn macarons. Nu ben ik ook een echte zoetekauw; stiekem besta ik voor 70% uit suiker. Ik moest en zou er per sé aan komen, en de aanhouder wint! Gelukt. Dit vind ik van de unicorn macarons en zó kom je er eenvoudig aan.

 

waar kan je unicorn macarons kopen

 

Mijn zoektocht begon op Instagram. Cakesplaza had op hun Instagram pagina een unicorn macarons give-away staan. Die was al verlopen, en ik wilde niet káns maken om ze te krijgen, ik wilde ze 100%  in huis. Dus heb ik een reactie achter gelaten op die foto. Waar komen deze macarons vandaan?

Vervolgens was Cakesplaza mega behulpzaam! Echt, petje af. Ze hebben privé contact met me gezocht en zijn meteen op onderzoek uit gegaan, op zoek naar een bakker of bakster die unicorn macarons maakt én in de buurt zit of ze kan verzenden. Zo hebben ze me in contact gebracht met Macaron And Sweet, waar je allerlei soorten en hoeveelheden macarons kan bestellen. En ze bezorgen bij je thuis.

 

unicorn macarons kopen bestellen

 

Macaron And Sweet heeft deze unicorn macarons dus voor me gebakken. Je kan ze op veel verschillende manieren contacteren, zoals je op de site kunt terugvinden. Ik heb m’n bestelling via Whatsapp besproken. Ze reageerde snel, denkt aan alles en zorgt ervoor dat het tot in de puntjes geregeld is. Op de dag dat de bestelling de deur uit ging kreeg ik een track & trace code in m’n mailbox.

Bestellen moet je uiteraard wel een dag of 4 van te voren doen, want die unicorn macarons bakken is wel een werkje dat even ingepland moet worden.

Met de service van zowel Cakesplaza (platform om bakkers te vinden die in de buurt zitten en aan je wensen voldoen) als Macaron And Sweet ben ik kortom heel erg tevreden. Ze geven dat beetje extra, waar ik heel blij van word.

De macarons kosten €2 per stuk, met volgens mij een minimale afname van 15 stuks. Het klinkt als veel geld, maar in verhouding vind ik het best netjes. Bij op maat gemaakt gebak zoals deze macarons snap ik wel dat je niet je oven aanzet voor 2 macarons. Ze worden echt voor jouw bestelling gebakken. Meestal ligt de prijs voor macarons rond de €1,50 per stuk; dat een specialere macaron 50 cent duurder is vind ik ook niet gek.

 

unicorn macarons bestellen nederland

 

En ja, ze zijn ook lekker! Vooral de vulling ben ik erg over te spreken. Als je een feestje of evenement hebt is het echt heel leuk om macarons als deze in huis te hebben. Of als je gewoon net als ik zin hebt om in je eentje een paar doosjes macarons naar binnen te schuiven. Ik word er in ieder geval erg blij van!

 

Zijn unicorn macarons iets voor jou?