Make-up looks waar ik trots op ben | Show je make-up look

Het is altijd leuk om verbetering in je eigen werk te zien, toch? Dat heb ik in ieder geval wel. Elke keer probeer ik het weer wat beter te doen. Soms lukt het even niet, maar dat laten we nu even achterwege. Hier wat looks waar ik toch best wel blij mee ben. En als je je eigen make-up look wil laten zien kan dat ook!

 

Blue freckles

IMG_17672

 

Het is niet een look om lekker naar school te dragen, maar ik vind ‘m toch best tof geworden. (M’n haar lijkt hier ook best kort, wat ik wel cute vind staan, maar ik ga m’n haar niet afknippen.) Ik wilde wel eens faux-freckles proberen, maar dan een beetje anders. Uiteindelijk heb ik besloten om voor een wat opvallendere look te gaan. Toen ging het met de blauwe eyeliner vanzelf. Tadaaah!

 

Glow

anastasia aurora glow kit look

 

Hier zat eigenlijk niet echt een thema of een idee achter. Ik ben gewoon lekker gaan knutselen met make-up. Meestal kies ik een oogschaduw palette en baseer ik de rest van de look daarop. Zo is dat hier ook gegaan. Voor de ooglook heb ik m’n verzamelinkje Single Shadows van Anastasia Beverly Hills gebruikt. Toen dacht ik, hee, waarom niet gewoon alles Anastasia? Toen kwam er een Anastasia Glow Kit bij kijken, en een Anastasia Liquid Lipstick. Random choker erbij.

 

Say Peach!

IMG_18186

 

Mijn bakkesornament, de bloemen op m’n hoofd, kwamen die dag binnen. De kleurtjes vond ik erg peachy en daar wilde ik een bijpassende look bij maken. Hoe kan dat nou beter dan met het Sweet Peach palette van Too Faced, een Peachy lipkleur van Too Faced en de Peach Goddess highlighter van Jeffree Star? Beetje glitter in de ooghoekjes erbij. En m’n haar eindelijk eens een keer los en op volle lengte. Op de een of andere manier vind ik het lastig om m’n haar mooi te krijgen voor make-up foto’s, maar op deze foto past het er zo ook wel bij, vind ik.

Op m’n Instagram kan je alle details van gebruikte producten terug vinden. Staat in de beschrijving onder de foto’s. En als je het allemaal mooi vindt kun je me natuurlijk ook volgen, maar dat is aan jou.

Ten slotte kijk ik ook graag naar looks van anderen! Heb je een Instagram account, Pinterest, blog, of een ander platform waarop je je creaties laat zien? Link ‘m in de comments! Als je geen specifiek account hebt maar wel een make-up look wil laten zien kan je die kwijt in een reactie op de Matte & Shimmer Facebookpagina.

 

Welke make-up look ben jij trots op?