plaknagels nepnagels babyboom kopen bestellen

Hoe ga je met lange nagels door het dagelijks leven?

Hoe gebruik je lange nagels in het dagelijks leven?

Je skinny jeans aantrekken, strakke verpakkingen openmaken of gewoon überhaupt typen. Hoe doe je dat toch als je van die mega lange nagels hebt? Ik vertel erover. Misschien herken je er ook wel wat van.

De nagels op de foto zijn plaknagels van Matte & Shimmer Beauty in de stijl ‘Babyboom’.

Baby’s zoals op de foto te zien: ze zijn prachtig maar maken de dagelijkse klusjes er niet makkelijker op. Toch is het allemaal wel te doen. Als je maar weet hoe. Dat kan je zelf ontdekken en er wat handigheid in krijgen, of je kan gewoon hier lezen hoe ik het doe. En anders kan je er misschien in ieder geval een beetje om lachen.

Je broek aantrekken met lange nagels

Als je een joggingbroek draagt is het niet zo’n probleem, maar hee, ik ga niet voor shiny stiletto nagels en een slobberbroek. Dan moet ik helemaal shinen, en dat doe ik graag in een super ultra skinny jeans die zo strak is dat ik ‘m aan het eind van de dag als een soort slangenvel van m’n lijf af moet stropen. Hoe krijg ik die dan aan met lange nagels? Met beleid. Als je grof geweld gebruikt vliegen de nagels binnen de kortste keren in het rond. Jeans hebben van die lusjes, die zijn heel handig. Daar doe je je vingers doorheen, en trek je voorzichtig je broek op. Voorzichtig! Ik heb ook wel eens in haast zo’n lusje los gescheurd. En dan heb je niks meer.

Hoe trek ik ‘m weer uit? Weer aan de lusjes naar beneden trekken. Tot m’n knieën, vanaf daar trap ik ‘m als een verveelde kleuter uit.

 

Hoe moet je typen met lange nagels?

In godsnaam, hoe? Het is even wennen. In het begin denk je, ik druk op deze letter. Dan druk je erop, en pakt je nagel nog 2 andere letters mee. Vet klote. Je moet precies de goede hoek vinden, zodat je met je vinger zelf de toets indrukt maar met je nagels nét een beetje naar boven wijst. Zodat je niet 3 letters of smilies tegelijk typt, snap je. Met wat oefening komen we er wel.

 

zelf nepnagels lang mooi maken zetten

 

Je reet afvegen met lange nagels

Mag ik u er eerst op attenderen dat meisjes niet poepen? Hooguit regenbogen of glitter. Maar stél, puur theoretisch, dat je je kont af zou moeten vegen, met super lange nagels, is dat eigenlijk niet zo’n probleem. Als je een beetje normaal doet steken je nagels namelijk een veilige kant uit.

 

Knoppen indrukken

Hier denk je misschien niet aan, maar knoppen zoals die van het stoplicht kan je niet ‘gewoon’ indrukken, want dan zet je te veel druk op je nagel en dan vliegt ‘ie weg. Doe het met je knokkel. Party.

 

Ten slotte zijn er nog wat voordelen aan lange nagels:

Als je iets van iemand wil -bijvoorbeeld, je wil dat je vriend chocola voor je gaat kopen- is ‘ie opeens heel makkelijk te overtuigen. Wapper even dreigend met die puntige nagels. Hij weet wat ‘m te doen staat. Of als je smeltende chocolade vast moet houden. Doe je met je nagels, dan gaat het niet op je vingers zitten. Super chill.

 

Heb jij nog wat tips & tricks voor leven met lange nagels?