Make-up updates | Deze make-up merken zijn nu makkelijker te krijgen

Make-up updates | Deze make-up merken makkelijker bestellen

 

De laatste tijd zijn de make-up webshop updates me om de oren gevlogen! Een aantal mooie make-up merken zijn nu een stuk makkelijk te krijgen. Dat scheelt tijd en geld, en da’s mooi, want dat hebben we allebei nodig, toch? Hier de updates op een rijtje.

 

sugarpill pumpkin spice review liquid lipstick

 

Sugarpill

The Makeup Spot gaat ervoor! Pas geleden heeft de webshop het merk Sugarpill aan het assortiment toegevoegd. Dat betekent dat je dit mooie merk lekker snel en zonder douanekosten in huis kan hebben. Populaire liquid lipstick Trinket is ook beschikbaar.

Verzendkosten: vanaf €45 bestelwaarde zijn je verzendkosten gratis. Daaronder zijn ze volgens mij 5-7€.
Verzendtijd: Als je vóór 18:00 besteld en de volgende dag is een werkdag, heb je je bestelling de volgende dag in huis.

 

Jeffree Star Cosmetics

Ook dit merk is sinds kort bij The Makeup Spot verkrijgbaar. Zie het stukje hierboven voor de verzendkosten en verzendtijd. Jeffree Star Cosmetics is ook bij BeautyBay te koop, en dat heeft weer een ander voordeel en nadeel: de verzendtijd is iets langer, 7-14 dagen, maar de verzendkosten zijn al vanaf €19 gratis. Ga je voor gratis verzendkosten of sneller in huis?

 

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills heeft tegenwoordig ook een Britse webshop. Deze is van het merk zelf. Geen doorverkoop dus. Vanaf 25 pond bestelwaarde zijn de verzendkosten gratis. Ook heb je geen douanekosten. De laatste keer dat ik er bestelde was m’n bestelling na 2 dagen al in huis! Best snel voor een buitenlandse webshop. Enige nadeeltje: de liquid lipsticks zijn momenteel niet echt op voorraad. De Glow Kits overigens wel.

Anastasia Beverly Hills kun je ook bij GreatBeautyBar.nl bestellen, althans, een aantal producten. Voordeel hiervan is dat je in euro’s betaalt, dus niet in ponden, dat scheelt ook iets. Je bestelling is lekker snel in huis, want het is een binnenlandse webshop. Nadeel: ze krijgen ook niet de hele collectie van Anastasia Beverly Hills aangeleverd. Er zijn wél wat Glow Kits en het Modern Renaissance palette.

 

Anastasia beverly hills aurora glow kit review

 

Meraki Cosmetics

 

Highlight alert! Meraki Cosmetics kun je tegenwoordig ook bij Boozyshop bestellen. Handig als je meerdere producten van verschillende merken tegelijk wil bestellen. Op de site van Meraki zelf is het er ongeveer even snel als wanneer je bij Boozyshop bestelt. Via Meraki zelf zijn de verzendkosten wél best laag als je bijvoorbeeld maar 1 highlighter bestelt en het door de brievenbus past. Bij Boozyshop heb je een basis verzendtarief van ongeveer €5. Ligt er maar net aan wat je het handigst vindt.

 

Ben jij fan van één van deze merken?