mijn glow up

Mijn ‘Glow Up’ | Hoe mijn make-up skills verbeterd zijn

Glow Up | Hoe ik beter ben geworden in make-up

 

Deze beautyblog heb ik nu ongeveer anderhalf jaar. Voor die tijd gebruikte ik wel make-up, maar nog niet zo intensief. Samen met m’n blog is make-up doen uitgegroeid tot m’n grootste hobby! Hier blik ik terug op wat er allemaal veranderd is.

 

mijn glow up

Links zie je één van m’n eerste make-up looks. Rechts zie je één van m’n meest recente make-up looks.

 

Best wel een verschil! Hoewel ik links niet vréselijk vind, vind ik het ook niet echt mooi meer. De look fleurt m’n gezicht niet echt op en m’n wenkbrauwspul is daar ook niet helemaal in de juiste kleur. Misschien vind ik over een paar jaar de looks die ik nu maak ook opeens slecht, wie weet. Toch wel geinig om terug te blikken. O ja, ik droeg geen nep wimpers. Niet eens mascara, want dat vergat ik elke keer.

 

anastasia beverly hills eye shadow singles

December 2016

 

make-up miskopen look

Dit mag niet meer gebeuren.

 

Aan de ene kant schaam ik me kapot en aan de andere kant lig ik in een deuk van hoe dichtbij m’n wenkbrauwen bij elkaar komen op foto 2. Die is ook van bijna anderhalf jaar geleden. Er had echt wel wat meer ruimte tussen gekund. Aan de andere kant kan ik het nu als een meme gebruiken als ik weer eens een kleautegrap over school ga maken; I’m THIS close to giving up.

Blijkbaar had ik een keer een slechte week, want ik kan maar 2 foto’s vinden waarop m’n wenkbrauwen elkaar graag willen knuffelen. Ik bedenk me opeens weer waarom ze zo dichtbij elkaar kwamen: op die manier kon ik het beste zien of ze wel even hoog zaten. Maar ik vergat dan om er daarna weer wat meer ruimte tussen te maken. Lol.

 

Grandstand Makeup Geek foiled eyeshadow MAC lipstick viva glam V swatch

 

Gelukkig kwam er na wat oefening al steeds meer verbetering. De linkerfoto is ietsje langer dan een jaar geleden gemaakt. De rechter is ook weer een recente.

Eigenlijk ben ik ook steeds sneller ontevreden met foto’s. Looks die ik in december heb gemaakt ben ik nu al wat minder blij mee. Teken van vooruitgang? Let’s hope so. In totaal ben ik dus in anderhalf jaar best een eind gekomen! En zo ook met m’n blog. En in foto’s maken. In de kwaliteit van de foto’s zie je namelijk ook wel verschil, vind ik.

Zo zie je maar, oefening baart kunst! Ik ga zeker door met make-up looks maken. En wie weet ben ik over een jaar of een paar jaar wel een échte pro. Als je ergens beter in wil worden moet je ’t dus gewoon doen.

 

Had je mijn oudere make-up looks al wel eens gezien? Hoe zijn jouw make-up skills verbeterd?