mooie goedkope make-up

De mooiste budgetvriendelijke make-up!

Mooie, budgetvriendelijke make-up

Heb je ook een beetje trekjes van een ekster? Ik in ieder geval wel, en al helemaal op het gebied van make-up. Om voor een keertje ook eens lief te zijn voor de portemonnee heb ik een verzameling gemaakt van make-up juweeltjes die ook nog eens betaalbaar zijn.

 

mooie goedkope make-up

 

1.NYX Ombre blush

Ombre is niet echt meer een trend, volgens mij. Wél is het nog steeds erg mooi. En handig, want je hebt eigenlijk meerdere kleuren blush in 1 blush pan zitten.

 

2. Make-up Revolution Skin Kiss

Dit zijn highlighters en blushes -want er zijn meerdere kleuren- in een prachtige verpakking én een mooi patroontje. Je zou ‘m bijna kopen om alleen maar naar te kijken, of gewoon tentoon te stellen. Voor €6,50 is ‘ie van jou. Hij is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop.

 

http://glamwithsam.files.wordpress.com/2017/03/wp-1489865382145.png

 

3. Milani blushes

Milani weet wel wat ze met een blush moeten doen! Het begint al met een prachtige, glanzende gouden verpakking. Vervolgens zit er een mooie roos in, of gewoon een super shiny blush. Ze zijn voor ongeveer een tientje per stuk te vinden bij Boozyshop.

 

4. AliExpress flower lipstick

Omdat ik van AliExpress geen producten op m’n huid durf te smeren heb ik deze dus écht gekocht om alleen naar te kijken. Ik heb ‘m wel ooit geswatcht, en dat ging gewoon goed. Het is eigenlijk meer een soort lipbalsem. Maar dan een hele mooie. Met een echt bloemetje erin. En wat gouden snippers … Je bent er ongeveer €3 aan kwijt.

 

http://images.hellogiggles.com/uploads/2017/03/13044955/Mermaid-Brushes.jpg

 

5.  AliExpress Mermaid Contour kwast

Dit is ook wat je in moet typen bij AliExpress als je deze kwast wil vinden. De vraagprijs ligt rond de €5. En dat is ‘ie waard. Heb je ooit eerder zo’n aparte, mooie kwast gezien? Heeft ook wel wat weg van een gouden vis, maar hee, mermaids zijn deels vis.

 

6. Kiko Milano More Colour lipstick

Met het patroontje past deze lipstick ook wel in de mermaid-sferen. Dit keer in classy zilver, wat ik erg mooi vind staan. De lipstick is verkrijgbaar in lekker zomerse kleurtjes en kost je €8,70.

 

No Title

No Description

 

7. AliExpress Unicorn kwasten (rose gold)

AliExpress staat vol met veel verschillende kleuren en soorten unicorn kwasten, laat je dus niet beperken omdat in dit artikel alleen de rose gold versie staat. Hoewel die ook wel heel erg mooi is. Mijn advies is: typ op AliExpress eens ‘unicorn brush’ in. Dan kom je in de wondere wereld van prachtige kwastensets voor €10-15 per set.

 

8. Kiko Milano Water Eyeshadow

Wat mij betreft een budget klassieker! De oogschaduw is gepigmenteerd, het patroontje is prachtig en het prijsje van €8,95 is ook wel te doen. Dit is wel de volledige prijs; ik heb deze oogschaduw erg vaak in de aanbieding gezien. De wat neutralere kleuren kan je ook nog eens als highlighter gebruiken! Dan is de prijs al helemaal verantwoord. (In de link zie je dat er ook een optie ‘alleen kleuren in de aanbieding laten zien’ is.)

 

Welk budget product vind jij het mooist?