primark holografische nagels

Primark nagels! | Holografisch, rose metallic & matte

Ik houd best wel van lange nagels. Die van mezelf groeien niet zo hard en breken ook graag af. Acryl/gelnagels kon ik niet mee leven (panisch worden van uitgroei) en dan blijft er een leuk alternatief over: plaknagels! Primark weet waar ze mee bezig zijn als het om plaknagels gaat. Ik laat ze zien!

 

Primark Holografische nagels | Chroming

 

Dit is het eerste paar, en die heb ik meteen op m’n nagels geplakt. Terwijl ik dit typ heb ik ze nog steeds -al 2 dagen- op. Volgens mij is het niet zo gezond om lang plaknagels op te houden, maar pech. Kijk hoe mooi.

Vooral als de zon of ander licht erop schijnt reflecteert die glitterregenboog in de nagels. Ik kan er de hele dag naar blijven kijken. Ja, ze zijn heel lang, en nee, dat is niet heel praktisch. Maar pech. Dan doe ik er maar 3 minuten langer over om m’n broek aan of uit te krijgen. Wie mooi wil zijn moet lijden.

 

primark holografische nagels

 

Er is ook nog een lichtere versie van de holografische chroming nagels van Primark: Galactic. Ze doen me denken aan de engeltjesversie van de nagels die ik nu op heb. Ze gaan zeker gedragen worden. De chroming nagels van Primark kosten trouwens €3 per doosje, net prijsje. Ze zijn het meer dan waard.

Primark is volgens mij ook echt de enige winkel die zulke plaknagels voor zo’n mooi prijsje aanbiedt. En met ‘zulke plaknagels’ bedoel ik de wat langere nagels in een mooie stijl. Etos heeft wel korte french tips of kale nagels, maar die hoevvv ik nie. Of mis ik iets? Als dat het geval is, let me know.

 

primark chroming nagels

Is het doosje alleen al niet bewonderenswaardig?

 

Primark Rose Metallic nagels | Gold Rush

Er is meer! Primark is ook achter de rose metallic trend aan gegaan, waar deze nagels het toonbeeld van zijn. Vind ik leuk, vind ik leuk. Kom maar door met die nagels. Ik plak ze wel op en doe 5 minuten langer over alle dagelijkse bezigheden omdat ik bang ben dat ik anders een nagel lanceer.

 

primark rose metallic nagels

 

Primark Matte Squareletto nagels | Soft Smoke & Antique Stone

Dit zijn écht mijn favoriete neutrale plaknagels. Squareletto is m’n favoriete vorm nagels, de lengte is wat mij betreft perfect en matte bruin of grijs kan overal wel bij. Deze nagels kosten maar €1,50 per doosje en zijn daarmee voor mij echt dé deal van het jaar. Dit soort kleine dingen maken het leven wat beter.

Dit keer heb ik trouwens voor het eerst de lijm die erbij zat gebruikt! Ik dacht dat die echt ruk zou zijn, en hoewel er betere nagellijmen zijn, zorgt deze er ook voor dat je nagels lang genoeg blijven zitten.

 

primark matte squareletto nagels

 

Draag jij wel eens plaknagels? Wat doe je het liefst aan je nagels?