Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review

Anastasia Beverly Hills bestellen | Sneller & geen verzend- of douanekosten!

 

Ik heb weer een mega fijne tip onderschept! En dat moet gedeeld worden. Douglas verkoop het merk Anastasia Beverly Hills, maar lang niet het hele assortiment. Voor de nieuwste Glow Kit of liquid lipstick moest je toch echt via de Amerikaanse site bestellen, of meedoen met een groepsorder. 2-4 weken wachten en allemaal extra kosten. Niet leuk, en dat tijdperk is voorbij.

 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review

 

 

Het is heel simpel: in plaats van via de Amerikaanse site te bestellen, bestel je op Anastasiabeverlyhills.co.uk . Het is gewoon de Britse site van Anastasia Beverly Hills. Het is dus ook niet een random make-up webwinkel die toevallig het merk verkoopt, het is echt van het merk zelf.

Omdat Groot-Brittannië nog steeds bij de EU hoort -en de webshop Brits is- betaal je geen douanekosten. Groot-Brittannië is ook nog eens een stuk dichterbij Nederland dan de Verenigde Staten, dus de levertijd is sneller. Van de ervaringen die ik gehoord heb duurt het maximaal een week. Vanaf 25 pond heb je geen verzendkosten, maar de producten van Anastasia zijn wel aan de prijzige kant, dus die 25 pond heb je bijna altijd wel.

 

https://s.yimg.com/ny/api/res/1.2/_XNeWfhhtAT2XyOTe_DIcg–/YXBwaWQ9aGlnaGxhbmRlcjtzbT0xO3c9ODAw/http://media.zenfs.com/en-US/homerun/hello_giggles_454/6a480322898973f473848cb64a51c266

 

Zelf heb ik ook een proefbestelling gedaan: ik heb meteen de nieuwe Aurora Glow Kit besteld. Soort van opvolger van Moonchild. Je kan met Paypal en creditcard betalen. Als je wilt volgen wanneer en hoe het allemaal binnenkomt en hoe het eruit ziet zijn er een paar opties: 1. je kan lid worden van m’n LIVE Facebookgroep, waar ik het allemaal live ga laten zien. 2. Je kan m’n Instagram en/of Snapchat (matteshimmer) volgen. 3. Je kan wachten op de review.

Sorry als ik met deze tip je financiële situatie de afgrond in heb geholpen. Misschien een schrale troost: dat doet het ook met mij. Je bent niet alleen.

 

Koop je wel eens producten van Anastasia Beverly Hills?