Make-up look van de maand: Evy van ThatKindofVibe | Stuur je look in!

Met bloed, zweet en tranen (van trots) heb ik weer een make-up look van de maand gekozen. Elke keer wordt het me weer moeilijker gemaakt! Maar ik vind het juist zo leuk om elke keer weer nieuwe make-up talenten te ontdekken. Daarom stel ik in dit artikel niet alleen de winnares tentoon, maar laat ik ook nog de andere finalisten zien!

 

Wil je kans maken om ook gekroond te worden tot ‘Make-up look van de maand’, waarbij je een maand lang op m’n blog komt te staan (met linkje naar jouw site/social media)? Lekker simpel, doe dan gezellig mee! Stuur je look in naar matteandshimmer.nl@gmail.com -en nee, hoeft niet speciaal voor mij gemaakt te zijn! Je kan ook een foto sturen van een look die je al eerder gemaakt hebt en waar je trots op bent.

 

Make-up look van de maand april | Evy, That Kind Of Vibe

Stiekem heb ik een stuk meer looks van Evy gezien, en die zijn altijd naar mijn smaak: glam met een opvallend tintje, maar wel draagbaar! De ene keer wat opvallender dan de ander, maar er zit altijd iets gewaagd in. Daarnaast kan ze gewoon heel mooi make-uppen en zou ik willen dat ik zulke wenkbrauwen had.

Evy uit haar liefde voor make-up ook op haar blog en Instagram, neem dus eens een kijkje! Kost niets.

 

DSC01208 (2)

 

 

 

Fianca Blaauw  | Fianca.nl

Zoals Fianca zelf al zei toen ze deze look instuurde: dit is er niet eentje die je snel vergeet! En ontzéttend tof gedaan, echt, check die skills! Inzendingen als deze maken me het nou extra moeilijk om elke maand weer te kiezen. Deze look verdient eigenlijk ook een trofee. Ik blijf het gaaf vinden en ben onder de indruk.

Je kan haar visagiewerk supporten op de Facebookpagina, of meer moois bekijken op Instagram.

 

 

Screen Shot 2017-03-03 at 11.14.47 AM

 

 

 

Sarah Marikh

 

Hallo stunning beauty! Sarah doet me meteen denken aan Huda Beauty of een Kardashian. Echt, wat een ontzettend knappe dame is dit. En ook nog eens on fleek! Als je Sarah wil bewonderen kun je haar volgen op Instagram. Maar wat nog leuker is, is dat je gewoon kan kijken hóe ze die make-up nou zo fleeky doet: op haar kersverse Youtube kanaal.

 

Thumbnailvideo4

 

 

En dat waren de highlights voor de komende maand weer! Wil je ook gezellig meedoen? Stuur dan een foto van je make-up look én linkje van je site/kanaal/social media naar matteandshimmer.nl@gmail.com 😀

Ga jij meedoen met make-up look van de maand?