too faced sweet peach makeup

Achter het scherm | Hoe het tegenwoordig gaat

Al een aardig tijdje zijn er op m’n blogje geen persoonlijke updates geweest. Het is tijd geworden om jullie eens wat meer van mezelf te laten horen. Wat is er aan het handje en hoe gaat het nu?

 

too faced sweet peach makeup

 

Ten eerste zullen trouwe volgertjes wel gemerkt hebben dat er niet meer elke dag een blogje verschijnt. Er komen wel meerdere artikelen in de week online, maar het tijdperk van elke dag een blogje is helaas voorbij. Want school heeft me te pakken. Sorry, geen spannende spectaculaire reden, gewoon goede oude schoolstress.

 

School gaat goed, maar dat maakt het voor mij niet minder zwaar. Doordat het goed gaat krijg ik vaak het idee dat anderen denken dat het me makkelijk af gaat, maar was het maar zo’n feest. In principe ben ik nog steeds herstellende van m’n angststoornis, en hoewel ik blij ben dat dat ook allemaal beter gaat, kost het me nog steeds veel moeite en energie. Klink zo wel een beetje zeikerig, maar het is gewoon zo. Too bad, peanut butter.

 

Soms voel ik me zelfs een beetje moedeloos. Het idee dat ik nog ruim 3,5 jaar moet studeren, en ik daar constant de energie voor op moet brengen, dat beangstigt me een beetje. Ik kan wel op wilskracht die drukke tentamenperiode doorkomen en dat verslag afmaken, maar dat 3,5 jaar lang? Beetje eng. Maar goed, misschien moet ik niet te ver in de toekomst kijken. Schooljaartje afmaken en lekker zomervakantie vieren. Laat ik het voor nu daar maar op houden.

 

Valentijnsdag make-up

 

En m’n blog? Hoewel ik me daar met pieken en dalen slecht over kan voelen, ga ik gewoon lekker door. Dan maar een paar artikeltjes minder in de week. Ik schrijf ze nog steeds met even veel plezier en hoop dat jullie ze ook met even veel plezier lezen. Als ik er niet aan toe ben gekomen om op jouw blogjes te reageren: vergeef me. Komt binnenkort wel weer.

 

Ten slotte wil ik ook gaan kijken of ik m’n Instagram wat meer op kan krikken! Eerst was het een social media platform dat als een soort toevoeging op m’n blog diende, maar ik wil kijken of ik er meer uit kan halen. Gewoon proberen. (Daar kun je me ook bij supporten, door m’n account te volgen.)

En zo ga ik lekker verder. Weten jullie dat ook weer.

 

Hoe gaat het met jullie?