Het regent reviews! | NYX lippies, AliExpress toverstaf kwasten & LA Girl Pro Conceal

Er is de laatste tijd zo veel nieuwe make-up bij me binnen gekomen! Is natuurlijk m’n eigen schuld, en vind ik natuurlijk helemaal niet erg. Des te meer heb ik ook om te gebruiken en te laten zien! Dit keer laat ik een aantal lip producten van NYX cosmetics zien, kan ik eindelijk de Storybook Cosmetics dupe kwasten van AliExpress laten zien, en ga ik eens kijken of die LA Girl Pro Concealer nou echt zo goed is als gezegd wordt.

 

IMG_3219

 

LA Girl PRO conceal

Van de budget concealers is deze variant volgens mij het meest populair. Ze zijn maar €5 per stuk, schijnen heel goed te dekken en fijn te blenden, waardoor je ze ook nog eens kan gebruiken om te contouren en te highlighten. Zulke verwachtingen test ik maar al te graag uit.

 

LA Girl pro conceal review

 

Ik heb dus 2 verschillende tinten gekocht; allebei een beige-tint. De bovenste is voor onder m’n ogen net iets te donker, dus die gebruik ik om m’n wenkbrauwen mee af te werken. De dekking ben ik eigenlijk best wel tevreden mee! Wat ik jammer vind is dat hij wel iets sneller grauw lijkt te worden, en een beetje droog wordt. Misschien komt dat omdat ik direct 2 kg op m’n gezicht plamuur, maar dit is hoe ik het ervaren heb.

 

jeffree star cosmetics androgyny palette review

 

Op deze foto heb ik de LA Girl Pro Conceal concealer onder m’n ogen gedragen. Zo op de foto ziet het er netjes uit, toch? Is op zich ook wel zo, alleen aan het einde van de dag, en van heel dichtbij … een stuk minder.

 

AliExpress make-up kwasten | Storybook Cosmetics Wand Brushes

 

Ik heb ze op AliExpress gekocht, maar ome Ali heeft deze kwasten niet zelf bedacht: het is een regelrechte namaak van het merk Storybook cosmetics. Aan de ene kant wil ik zo veel mogelijk origineel kopen om merken te steunen, aan de andere kant ben ik ook maar een arme student en test ik ook graag uit hoe de budget variant in vergelijking uitpakt. Dit keer ben ik dus niet voor de originele gegaan, omdat ik weet dat ik deze kwasten niet ga gebruiken, maar er alleen maar naar ga zitten kijken.

 

aliexpress magic wand brushes review

 

Het verbaasde me dat ze ook echt in een ‘Storybook Cosmetics’ zakje binnenkomen. Echt de puurste vorm van schaamteloze namaak. Maargoed, het zorgt ervoor dat wij er weer goedkoop aan kunnen kopen, en het werkt. De kwasten liggen best wel zwaar in de hand, die zijn wel van stevig materiaal. De haren van de kwasten zelf zijn heel zacht, maar niet heel stevig – niet van super hoge kwaliteit, dus. Maar om gewoon naar te kijken, dikke prima +.

 

NYX Lip Lingerie – Exotic

De formule van NYX lip lingerie vind ik eigenlijk best chill. Het is niet de meest langhoudende liquid lipstick ooit, maar hij heeft gewoon een normale houdbaarheid, en de formule vind ik wél heel fijn op de lippen liggen. Niet zo’n gortdroge woestijn de je lippen scheurt, maar gewoon lipstick. Mag ook wel eens.

En deze kleur vind ik ook supertof. Kort maar krachtig; meer heb ik er niet over te zeggen.

 

nyx lip lingerie exotic review

 

NYX Cosmic Metals | Metallic Liquid Lipstick

Ze zijn opvallend. Ze zijn mooi. Ze zijn metallic. Ze zijn dekkend. Ze drogen niét matte op, trouwens, dus houd daar rekening mee. Als je een broodje gaat eten is je lipstick voor een deel weg, en als je gaat drinken zit er metallic felgekleurde lipstick aan het glas. Yep.

 

nyx cosmic metal lip review

Op de foto hieronder draag ik de groene, met wat grove glitters erop.

https://www.instagram.com/p/BQSElXIjwca/?taken-by=matteshimmer

 

De swatches spreken voor zichzelf! Stuk voor stuk zijn het prachtige kleuren. Er zitten ook kleuren in het assortiment die wat minder crazy zijn, voor als dat je voorkeur heeft. Ten slotte wil ik er nog wél even bij zeggen dat er ook glitters in zitten. Dat is waar deels het metallic effect vandaan komt. Als je het draagt vallen de glitters niet echt op, maar als je het eraf haalt zie je het opeens. Niet dat glitters ooit iets slecht hebben gemaakt, dus ik vind het meer dan prima.

 

Zit hier een product bij waar jij al benieuwd naar was?