Make-up merken waar ik nog nooit iets van heb gekocht

Een pijnlijke confession: van een aantal make-up merken die me eigenlijk heel mooi lijken heb ik nog nooit iets gekocht. Iets met budget, enzo. Toch blijft al dat moois me trekken als een kind naar een snoepwinkel. Heb jij een leuke aanrader voor me?

 

13901491_1788987058004267_5660688726076978089_n

 

Eerlijk gezegd heb ik nog nooit iets van Kylie Cosmetics gekocht. Ook een beetje door alle ophef die er over de liquid lipsticks van Kylie Cosmetics is geweest hebben andere merken voorrang gekregen op m’n schaarse geld. Toch blijft het me stiekem ook wel heel erg trekken. Het ziet er gewoon zo mooi uit. Aasgiereffect.

Ook bij LimeCrime ben ik er niet aan toe gekomen om iets te kopen. Ik heb al zo veel liquid lipsticks van andere merken. De oogschaduw palettes van het merk vind ik dan wél weer heel erg mooi. En die Diamond Crushers ga ik al helemaal van watertanden. Waarom heb ik er nog niks van gekocht? Eigenlijk alleen omdat er ZO veel andere make-up merken zijn, met prachtige releases, die ik dan nét iets liever koop. En dan is ’t geld op.

 

http://rs.220828.mrsite.com/images/thumbs/0000000936152.jpeg

 

Bij Huda Beauty is het hetzelfde verhaal. De struggle van keuzes moeten maken en niet genoeg geld meer overhouden. Het oogschaduw palette van Huda Beauty was trouwens ook nog eens een stukje duurder dan andere high-end palettes. Ik kan alleen maar kwijlen en sparen. Drool and save girls, drool and save.

En ook al heb ik al super veel liquid lipsticks, zou ik er toch heel graag een paar van Huda Beauty aan m’n collectie toe willen voegen. Waarom is het allemaal zo mooi?

 

https://classyamour.files.wordpress.com/2016/10/img_1977.jpg

 

Ten slotte heb ik ook van Tarte nog nooit iets gekocht. Het enige merk waarbij hebberigheid in combinatie met armoe het minste een rol speelt. De palettes zijn ontzettend mooi, maar vooral neutrale kleuren. En daar heb ik al mega veel palettes van. Die gehypte Shape Tape concealer zou ik wél nog een keertje graag willen testen. Maar verder hebben andere merken toch nét een streepje voor bij mij.

 

Heb jij van één van deze merken een aanrader voor me?

-Als je een blog of iets in die richting hebt mag je ook een linkje van je review aan je reactie toevoegen!-