I LOVE BEAUTY EVENT 2017 | Verslagje

Dit jaar was ik erbij op het I Love Beauty event! Beide dagen zelfs, de hele dag. Ik vertel er van alles over in dit artikel.

 

Waarom was ik er beide dagen? Om lekker mee te helpen op het event. Omdat ik beauty super leuk vind, en omdat het me relevante ervaring voor m’n opleiding oplevert. En vet leuke combinatie van school en hobby’s.

Ik heb dus geholpen, maar ook lekker rondgelopen op de beurs, geshopt, sprekers bewonderd en met heel veel lieve, leuke mensen gekletst!

 

IMG_6528

 

Er was een Boozyshop pop-up store! Aaaaah! Bij Boozyshop en NYX was het wel ongeveer het drukst. Het hele event lang stond er een rij van minstens een uur om überhaupt in het winkeltje te komen. Ongelooflijk. Maar zeker de moeite waard, vond ik. Alhoewel ik niet veel te klagen had, want als vrijwilliger kon ik lekker voor openingstijd rondneuzen. Niet doorvertellen.

 

IMG_6534

 

Het lijkt alsof het vet donker is, maar in werkelijkheid was het licht op de borden gewoon extra fel en was de beurs gewoon prima belicht. Great Beauty Bar stond er ook, met Anastasia Beverly Hills producten! Het leukste: ze hadden gewoon liquid lipsticks van Anastasia in de pop-up shop. Die heb ik nog nooit eerder in een fysieke winkel meegemaakt. Ik wilde ze allemaal kopen, maar jammer genoeg was m’n banksaldo het daar wat minder mee eens.

 

IMG_6532

 

The Beauty Bakery! Weer zoiets waar ik helemaal van wegsmelt. Zeepjes in de vorm van wafels, ijsjes, donuts, macarons en zelfs taartpuntjes. Enige nadeeltje was dat je er niet kon pinnen, maar gelukkig kan je alles nog kopen op de site. Er was op de I Love Beauty beurs trouwens ook nog allemaal lekker écht eten, waaronder een ijsjeskraam en een hokje waar je fruit met vers gesmolten chocola eroverheen kon kopen.

 

IMG_6527

 

Dit was de main stage op het I Love Beauty Event, waar onder andere Fred van Leer stond te spreken. Wanneer hij er stond was het mega druk. Cynthia, voormalig Miss Lipgloss, heeft ook beide dagen gesproken. Het leukste op de main stage vond ik zelf de stukjes van Kim ter Stege, die de highlighters Meraki Cosmetics live demonstreerde. Heel tof om te zien hoe ver ze is gekomen! Meraki Cosmetics was tijdens het event in de Boozyshop pop-up store te koop, en vanaf nu ook op de site.

 

IMG_6523

 

Ik zei al dat ik een heleboel leuke mensen tegen was gekomen! In totaal ben ik op beide dagen zoveel mensen tegen gekomen, te veel voor mijn gefrituurde brein om allemaal te onthouden. Sorry voor de mensen die me sociaal ongemakkelijk vinden, het was erg druk en ik word soms een beetje nerveus. Het was echt mega leuk om An van BeautyByAn eens echt te ontmoeten! Een super lieve meid die ook nog eens super knap is. In het echt net zoals op de foto’s.

Ik kwam trouwens ook nog Jerrel tegen, een schat van een mens een fleeky as f***. En super lief. Helaas geen selfie mee gemaakt, volgende keer beter.

 

IMG_6517

 

En ten slotte de buit! Uiteindelijk heb ik niet zo mega veel gekocht, want hé, arm studentenleven. Maar deze kwastenset heb ik nog wél mee kunnen pikken! Daarbij had ik nog een Diamon Sponge van Real Techniques en 2 LA Girl Pro Concealers gekocht. Reviews volgen nog.

 

Het was dus mega druk, maar ook echt ontzettend leuk! Volgend jaar ben ik er zekersteweten weer bij!

 

Ben jij naar het I Love Beauty Event geweest?