AliExpress nep wimpers

AliExpress beauty favorieten | All Time Favorites

Tientallen, waarschijnlijk wel honderden AliExpress pakketjes later (en nog meer euro’s armer, maar hee) denk ik dat ik wel een aardig beeld heb van wat ik nou het fijnste, leukste of mooiste vind. Al is het geen wereldramp als je iets voor €1 koopt wat een beetje tegenvalt, het is tóch een stuk leuker om die ene euro te besteden aan iets waar je helemaal blij van wordt!

 

AliExpress nep wimpers

AliExpress nep wimpers

 

Mijn meest-alles-super-mega-favoriet-beauty-ding om op AliExpress te bestellen: nep wimpers! En dat zal altijd zo blijven. Als je goed kiest zitten er enorm mooie wimpers tussen! Echt voor een spotprijs, 1 euro’tje ongeveer. Maar echt gewoon, dat ze net zo mooi zijn als high-end wimpers. Dure nep wimpers gaan wél langer mee, maar zijn letterlijk 15-30x zo duur. Vandaar dat ik vaak voor de Ali variant ga.

 

 

AliExpress (Puma) Creepers

 

Puma creepers black

 

Oké, ze waren geen €1, meer rond de 25-30€, zoiets. Maar ze zijn wel écht heel mooi! Ik heb ze nu inmiddels ongeveer een jaar en ze zijn best mooi gebleven. En dat terwijl ik eigenlijk nooit super goed voor m’n schoenen zorg. De originele hiervan zijn een stuk duurder. Ik heb de originelen ook in de winkel bekeken, en deze Puma Creeper dupes zijn eigenlijk bijna precies hetzelfde. Yay!

 

 

AliExpress Beautyblender

 

aliexpress beautyblender review vs

 

Ik heb een echte Beautyblender en eentje van Aliexpress. Als ze allebei nog nieuw zijn kan je wel wat verschil merken, vooral als ze nog droog zijn, maar nu ik ze allebei al een tijdje heb en veel gebruik haal ik ze zo door elkaar.  Als je dit wil kopen op AliExpress moet je trouwens wel zorgen dat je eentje zoekt waar ‘echt’ op staat dat het een Beautyblender is, die zijn rond de €3. Je hebt ook gewoon random merkloze ei-sponsjes, die zijn nog veel goedkoper maar wel echt stukken minder goed.

 

 

AliExpress nep nagels

 

img_2070-2

 

Plaknagels van AliExpress! Ik haal dan wel de kale, die je zelf kan vormen en lakken zoals je wilt. Maar echt zo enorm handig! Voor €5 heb je 500 nagels. Nou ja, daar kan je wel een tijdje mee vooruit. TV aan, beetje vijlen, kleurtje eroverheen. Heerlijk. Prachtig. Ik voel me echt een beetje wijverig hierdoor, maar op een goede manier. Ik word er blij van. Bedankt ome Ali!

 

Wat koop jij het liefst op AliExpress?