make-up over datum wat moet je ermee doen

De beste make-up merken! | Mijn favorieten

De beste make-up merken

Keer op keer stellen deze merken mij niet teleur. Na elke nieuwe aankoop en goede ervaring worden de verwachtingen een beetje hoger. Tóch weten deze merken het voor elkaar te krijgen dat ik elke keer weer tevreden en blij m’n gezicht zit te plamuren.

 

Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance review

Anastasia Beverly Hills

Met dikke stip op nummer 1 bij mij: Anastasia Beverly Hills. Nog nooit heeft een product van dit merk mij teleur gesteld. Het is ook niet voor niets dat de Dipbrow, Glowkits en Modern Renaissance palette van dit merk zulke grote hypes zijn geworden. Je wordt arm, maar veel beter dan dit wordt het niet. Écht elk product van dit merk ben ik echt ontzettend blij mee. Anastasia besteedt echt héél veel aandacht aan de kwaliteit aan de producten, dat merk je ook echt.

 

Jeffree Star Cosmetics Beauty Killer Palette review

 

Jeffree Star Cosmetics

Niemand maakt zulke goede make-up als Anastasia, maar Jeffree Star Cosmetics staat hoog op m’n lijstje. Er zijn veel verschillende meningen over dit merk, dus laat ik maar even kort toelichten waar ik denk dat de verschillende meningen vandaan komen.

Jeffree Star, eigenaar van het merk, is in het verleden af en toe niet zo slim geweest met uitlatingen op social media. Hierom zijn een aantal mensen op hem als persoon maar dus ook op z’n make-up merk afgeknapt. Daarnaast is Jeffree Star nogal een uitgesproken persoon, wat je ook terug ziet in z’n merk. Mega felle highlighters, aparte kleuren etc., het moet maar net je smaak zijn.

Dat past dus bij mij wél in het straatje. Eigenlijk ben ik over al z’n producten tevreden, maar vooral de formule van zijn reguliere collectie liquid lipsticks vind ik echt superieur. Mooie dekking, wordt niet té droog op je lippen, geeft niet af en houdt best wel lang. Alle eigenschappen die je van een liquid lipstick wil hebben, het zit erin. (Met uitzondering van de zomercollectie van 2016, want die was een beetje ruk. Blijkbaar heeft ‘ie ervan geleerd, want de Kerstcollectie 2016 was weer helemaal toppie.)

Wat een lulverhaal eigenlijk. Samenvatting: kei fijn spul. Koop alleen die lipsticks met die gele dopjes niet.

 

Annytude Sultry lashes review

 

Annytude

Geen make-up, maar hoort er wel bij. Annytude is dierproevrij, en ze hebben ook geen dieren nodig, want ik geloof dat ze de wimpers van engeltjes af trekken en in de doosjes doen. Echt alleen maar lof. Je kan bijna niet in een foto bevangen hoe mooi deze wimpers zijn, je moet ze echt een keer vasthouden. Ik meen het, money well spent.

 

Morphe

Niet alle make-up hoeft onbetaalbaar te zijn. Zeker niet. Daarbij legt Morphe de lat ook best wel hoog – terwijl het merk goedkoper is dan de echte high-end sjiekdefriemel merken. €25 voor een flink palette, bijvoorbeeld. Heb ik er wel voor over! Zeker als je ziet wat voor kwaliteit je er voor terugkrijgt. Moet er wel bij zeggen dat ik die concealers niet geprobeerd heb. Maar de kwasten en oogschaduw palettes, dikke yesss.

 

Morphe 35O (Matte) review & look

 

Merken die ik niet genoemd heb?

Zijn alle merken die ik niet genoemd heb nou ruk? Nee, totaal niet. Van Urban Decay heb ik bijvoorbeeld alleen oogschaduw palettes en dus niet genoeg verschillende producten getest om een uitspraak te doen over het merk als geheel. Van veel merken ben ik deels fan van de producten terwijl je andere producten van ze beter kan laten liggen. Zoals MAC. Prachtige lipsticks en poeders, maar de foundations en concealers maak je mij niet blij mee. Too Faced vind ik ook prachtig, maar heb daar ook maar een paar producten van. (En de Melted Matte was ik nét niet blij genoeg van geworden.) NYX houd ik van! Alleen hebben ze ZO veel producten, en ik heb laaang niet alles gebruikt.

Kylie Cosmetics heb ik nog nooit wat van gehad. Colourpop vind ik geweldig, maar ik weet dat de Ultra Matte liquid lipsticks van het merk soms te droog uitpakken bij anderen. Dan ben ik liever wat voorzichtiger met zo’n merk de hemel in prijzen. Alle oogschaduw van Colourpop, en de Ultra Satins zijn trouwens ook geweldig. LimeCrime heb ik ook nog nooit getest, is het niet schandalig? Nou ja, ik geef al meer genoeg uit aan make-up op deze manier. Sommige merken moeten nog maar even wachten voor ik al m’n geld in ze investeer.

 

Welk merk stelt jou nooit teleur? Of juist wel?