Too Faced Sweet Peach review makeup

Too Faced Sweet Peach eyeshadow palette | Review & make-up look

Too Faced Sweet Peach eyeshadow palette | Review & make-up look

 

Na lange tijd op mijn wishlist door te hebben gebracht kan ik ‘m nu eindelijk vasthouden en knuffelen: het Too Faced Sweet Peach eyeshadow palette. Zulke hoge verwachtingen! Zal het palette ze waar maken? Daar komen we natuurlijk alleen achter door het eens te testen.

 

Too Faced Sweet Peach review makeup

 

Is het geen schatje? De hele Sweet Peach collectie van Too Faced ziet er zo schattig uit! Ik was ook al door de Sweet Peach Tote Bag verleid, die zie je voor een stukje op de achtergrond. Ik ben eindelijk verenigd met het Sweet Peach oogschaduw palette in de Sephora op Gran Canaria, waar ik er €45 voor neer heb geteld. (De tas had ik al eerder besteld uit de VS.)

Zoals je kan zien zijn de kleurtjes uit het palette niet al te gek, lekker neutraal en een beetje zomers. Vind ik. Je kan er toch wel aardig wat mee, door de grote variatie aan kleurtjes. En. Het ruikt naar perziken. Nou ja, het ruikt meer naar Haribo-perzik-snoep. Je weet wel welke ik bedoel. Ze zijn kei lekker. Nou, daar ruikt dit naar. Toen ik de swatches op m’n arm had gemaakt zat ik daarna de hele tijd aan m’n arm te snuffelen.

 

too faced sweet peach review eyeshadow palette

 

Natuurlijk het palette ook van de buitenkant laten zien. De buitenkant is dus een soort blik. Als je wel eens een Chocolate Bar palette van Too Faced vast hebt gehouden: van hetzelfde materiaal, en het zelfde formaat. Too Faced is wel echt koning in leuke verpakkingen maken. Ik weet eerlijk gezegd namelijk niet of ik me zo sterk tot deze collectie aangetrokken had gevoeld als de kleurtjes gewoon in een zwart palette zaten, bijvoorbeeld. Maar goed, ik ben een beetje geobsedeerd met schattige dingen soms, dus zodoende.

Nog even de binnenkant nader bekijken. En eindelijk met m’n vieze vette vingertjes erin.

 

too faced sweet peach eyeshadow swatches

 

Op 1 á 2 kleurtjes na doen ze het allemaal wel heel erg mooi! Het baart mij altijd zorgen als een palette veel lichtere kleuren heeft. Die willen wel eens minder goed op m’n caramelhuidje pakken. Deze kleurtjes zijn in ieder geval door de test gekomen, én m’n arm ruikt naar perziksnoepjes. Ik ben weer blij. En het perzikje op de tas te zien ook. Ik zou trouwens ook altijd blij kijken als ik familie van Too Faced was.

 

too faced sweet peach makeup too faced sweet peach makeup

 

Zo is de look geworden! Ik ben heeeeelemaal Peach gegaan. Sweet Peach oogschaduw palette, Peach Goddes (Jeffree Star Cosmetics) highlighter, een setting spray met perzik geur en een kleur lipstick die ook wel bij de stijl past.

Je kan met het palette natuurlijk ook veel rustigere ooglooks maken. De kleuren die ik gebruikt heb -stuk of 8, ik ga altijd helemaal los- hebben me niet teleurgesteld. Ze blijven sterk wanneer je ze aanbrengt en wanneer je ze blendt. Ik vrees dat één van de zwarte kleuren wat lastiger in gebruik is, maar ik gebruik zelf eigenlijk zelden zwarte oogschaduw. Kort samengevat: het kost wat, maar dan heb je ook wat. Vooral een perfect palette als je van neutraal houdt maar nét even andere tintjes dan standaard bruin zoekt.

 

Heb jij het Sweet Peach palette ook zo lang bewonderd?